четвъртък, юли 25

Beko RDNE350K30WN: Свежест и Интелигентност в Бяло

Със своите впечатляващи функционалности и изчистен дизайн, хладилникът с две врати Beko RDNE350K30WN представлява съвършената симбиоза между интелигентни технологии и стил. С обем от 313 литра и иновативни технологии за съхранение, този хладилник е подходящ за всеки, който цени свежестта и удобството на съхранението на храните.

Хладилник с 2 врати Beko RDNE350K30WN, 313 л, NeoFrost Dual Cooling, HarvestFresh, AeroFlow, Display, Компресор ProSmart Inverter, Клас F, В 172 см, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Неофрост Dual Cooling за Перфектна Свежест: Снабден с технологията NeoFrost Dual Cooling, този хладилник осигурява отделно охлаждане на хладилната и фризерната секции. Този интелигентен процес предотвратява пренос на миризми и влага между отделните отсеки и поддържа храните в оптимално състояние.

HarvestFresh за Запазване на Витамините: Системата HarvestFresh е ключова за тези, които търсят начин да запазят витамините и свежестта на плодовете и зеленчуците. С тази технология хладилникът създава светлинни цикли, които помагат за запазване на хранителните стойности на вашите продукти.

AeroFlow за Правилно Охлаждане: С AeroFlow технологията въздушният поток в хладилника се разпределя равномерно, гарантирайки, че всички продукти се охлаждат и запазват свежестта си.

Ефективност с ПроSmart Inverter: С иновативния компресор ProSmart Inverter, хладилникът работи тихо и ефективно. Този тип компресор осигурява стабилни температури във всяка част на уреда, като по този начин се гарантира оптимално съхранение на храните.

С Beko RDNE350K30WN ще имате не само елегантно бяло устройство в кухнята си, но и същевременно създадена среда, която запазва свежестта и хранителните стойности на вашите продукти. Съчетание от интелигентност и стил, което заслужава внимание.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply