сряда, октомври 4

Хладилник с фризер Beko RCSA406K40WRN – с вграден диктофон във вратата

Това е висококачествен и икономичен хладилник, комбиниран с фризер. Първото нещо, което се откроява при този хладилник Beko RCSA406K40WRN е, че е значително висок, достигайки до 203.2см. Този бял модел е много просторен и много лъскав с леко и лъскаво стоманено покритие.

Beko RCSA406K40WRN

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Това е най-добрият хладилник, който би паснал добре в бяла и светла кухня, или двуцветна, където подовото пространство е на първо място, но приличният капацитет за съхранение е жизненоважен. С неговото разделение от 66.5 х 59.5см на дълбочина и широчина, той би бил подходящо за домакинство, където свободното пространство е с приоритет.

Ако този уред издава някакъв шум, Вие няма да можете да го чуете. Beko RCSA406K40WRN твърди, че има работен звук от 38dB, което е около средата между шепот и шум от компютър. Температурата се контролира от регулируем термостат, а Вие можете ръчно да я управлявате от LCD в предната част на корпуса. Охладителната система работи безупречно с минимален разход на енергия, а температурата се регулира с помощта на термостат, който е под ръка и е добре позициониран, за да не се задейства по погрешка.

Има вграден диктофон (Voice recorder) на вратата на хладилника с множество функции: запис (60 секунди) и възпроизвеждане на гласови съобщения, таймер (аларма) и часовник. Можете да запишете любимото си музикално парче или пък да оставите гласова бележка на любимия, с покупките, които е нужно да бъдат закупени.

Освен това вратите са реверсивни и можете да промените, във всеки момент, в който решите, тяхната посока на отваряне. Дали на дясно или наляво, това зависи изцяло от предпочитанията Ви и начина на подредба на интериора. Посоката, в която се отварят вратите на хладилника, може да се променя в зависимост от ограниченията на пространството. Вратите могат да се монтират от лявата или от дясната страна благодарение на иновативния дизайн и допълнителните странични панти.

Beko RCSA406K40WRN

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Нетният обем на хладилната част е 266 литра, в които се разпростират 5 широки рафта във вътрешността, изградени от закалено стъкло и още 4 рафта на вратата, които са регулируеми и можете да подредите спрямо височината на поставените продукти. В хладилното пространство ще намерите XXL Bottle Holder, който е специален рафт за поставяне на бутилки и големи цилиндрични опаковки. Разполага още с Отделение за плодове и зеленчуци, поставка за яйца и поставка за бутилки.

Системата за размразяване е ръчна, което може да Ви се стори като малко неудобство, но ще е нужно да отстранявате леда от стените не повече от два пъти годишно. Цялото пространство се осветява от LED осветление, което осигурява оптимална светлина, без да натоварва сметката за ток. Икономично и ефективно осветление.

Фризерът обхваща 120 литра нетен обем, в който се съдържат 3 големи чекмеджета. Капацитетът на замразяване за 24 часа е 6кг. Автономията без ток е изключително щедра – 33 часа.

Струва си да се отбележи и още нещо важно. Beko RCSA406K40WRN е сертифициран от TUV и притежава TUV сертификат, който доказва, че отговаря на всички стандарти за правилна конструкция и високо ниво на безопасност, специфични за неговата категория.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply