сряда, април 24

Beko RCSA406K40DXBN – огромен хладилни с фризер

Всеки, който сек олебае, дали да се сдобие с продукт на BEKO, не трябва да го прави повече. В годините те се доказаха като надежден и предвидим партньор за вашето домакинство. Хладиник Beko RCSA406K40DXBN не прави изключение от това правило.

Със своя нетен обем от 386 литра, Beko RCSA406K40DXBN е идеалният завършек на вашета кухня. Външният му вид е елегантен, а сребристият цвят универсален. Вратите на хладилника са плоски, подходящи за вграждане, но и без да бъде вграден, той е достатъчно красив.

Посредата на хладилника има разположен диспенсър за вода, а прекрасното осветление вътре е благодарение на LED системата.

Beko RCSA406K40DXBN

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Като говорим за системи, добре е да отбележим и няколко функционалности на този хладилник.

На първо място трябва да посочим регулируемият термостат. Благодарение на него консумацията на електрическа енергия е сведена до минималните 247 kWh годишна консумация. Това му отрежда енергиен клас А++.  Сравнено с продукти от клас А+, този хладилник консумира до 30% по-малко енергия.

XXL bottle holder е специален рафт, предназначен за по-големи, цилиндрични бутилки. Рафтовете на вратата са общо 5! В хладилника също са разположени 5 бр. рафтове и едно отделение за зеленчуци. Всичко в този хладилник е предназначено да поддържа продуктите ви възможно най-дълъг период от време свежи. Фризерът от своя страна е с 3 бр. отделения и нетен обем от 120 литра. Едно от отделенията е по-голямо, а капацитетът на замразяване е 6 кг. Хладилникът идва в комплект с поставка за яйца и тава за лед.

Beko RCSA406K40DXBN

Всички рафтове в хладилника са направени от специално закалено стъкло Safety glass. Рафтовете се вадят леко, лесни са за почистване и издържат до 25 кг натоварване.

Вратите на хладилника са реверсивни. Т.е. в зависимост от това с какво пространство разполагате, те могат да бъдат монтирани да се отварят на другата страна. Размерите му са 59.5 х  67 х 202.5 см. Beko RCSA406K40DXBN е малко по-висок от останалите си конкуренти и това е нещо, което трябва да имате предвид, ако сте решили да го вграждате.

Това е един изключително удобен хладилник. Красив е на външен вид. Не е от най-добре оборудваните технологично, но определено си заслужава цена. Която ако трябва да бъдем честни – е наистина ниска.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply