четвъртък, юни 13

Beko RCSA406K40DWN – Елегантен и просторен хладилник за перфектно съхранение на храната

Beko RCSA406K40DWN е модерен хладилник, който комбинира елегантен дизайн, високоефективност и голям капацитет за съхранение на храна. Със своите иновативни функции и удобства, този модел предлага идеални условия за запазване на свежестта, вкуса и качеството на вашата храна.

Простор и организация: Beko RCSA406K40DWN разполага с голям капацитет, който е идеален за семейства или хора с голямо количество хранителни продукти. Със своите различни отделения, рафтове и чекмеджета, този хладилник ви предоставя достатъчно пространство и възможности за организацията на различни видове храни и напитки. Можете лесно да намерите това, от което се нуждаете, и да подредите продуктите по ваше желание.

Хладилник с фризер Beko RCSA406K40DWN, 386 л, Клас E, Диспенсър за вода, H 202.5 см, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Технологии за запазване на свежестта: С иновативната технология NeoFrost в Beko RCSA406K40DWN, този хладилник предлага две отделни системи за охлаждане – една за хладилната част и една за фризера. Това предотвратява прехвърлянето на миризми и влага между отделенията и помага за запазването на свежестта и качеството на храната за по-дълго време. Освен това, функцията за активно охлаждане позволява бързо намаляване на температурата след отваряне на вратата, за да се запази оптималната температура във всяко отделение.

Енергийна ефективност: Beko RCSA406K40DWN е снабден с енергийно ефективен компресор, който помага за намаляване на консумацията на електроенергия и за спестяване на разходите за енергия. Този модел се класифицира в клас A++, което е показател за неговата висока ефективност във връзка с енергията.

Хладилник с фризер Beko RCSA406K40DWN, 386 л, Клас E, Диспенсър за вода, H 202.5 см, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Удобство и функционалност: Beko RCSA406K40DWN разполага с различни удобства и функции, които правят използването му максимално удобно и функционално. Неговата LED осветление осигурява ярка и равномерна видимост на всеки ъгъл от вътрешността на хладилника, докато функцията за бързо замразяване позволява бързо замразяване на пресни храни и напитки. Също така, вратата е оборудвана с дисплей, който ви позволява да контролирате и настройвате температурите на отделенията според вашите нужди.

Заключение: Beko RCSA406K40DWN е стилен и функционален хладилник, който отговаря на всички изисквания за съхранение на храна. Съчетавайки простор, ефективност и удобство, този модел предлага надеждност и качество. Без значение дали сте семейство с много хранителни продукти или просто търсите удобен хладилник, Beko RCSA406K40DWN ще ви предложи идеалното решение за съхранение на вашата храна.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply