неделя, май 26

Beko RCSA366K40WN – Просторен и енергоефективен хладилник с фризер за вашата кухня

Beko RCSA366K40WN е модерен и функционален хладилник с фризер, който предлага голям капацитет и енергоспестяващи функции. С внушителните си 343 литра обем, този модел ви предоставя достатъчно пространство за съхранение на храната ви. Класифициран в клас E за енергийна ефективност, този хладилник е икономичен избор за вашата кухня.

Хладилник с фризер Beko RCSA366K40WN, 343 л, Клас E, H 185.3 см, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Просторен и добре организиран: Beko RCSA366K40WN разполага със специално организирани рафтове и кошници, които ви позволяват да организирате храната по удобен начин. Голямото вътрешно пространство предлага достатъчно място за съхранение на всички видове хранителни продукти. Освен това, фризерът разполага със зони с различни температури, което помага да се запази свежестта и качеството на замразените продукти.

Енергоспестяващ и удобен за употреба: С класификация E за енергийна ефективност, Beko RCSA366K40WN е икономичен хладилник, който ще ви помогне да намалите енергийните разходи. Той разполага също и със специални функции като Eco-Logic, които допринасят за по-ефективната употреба на енергия. Също така, хладилникът е оборудван със сензорен контрол, който ви позволява да променяте настройките и да контролирате температурата с лекота.

Дизайн и функционалност: RCSA366K40WN предлага стилен и съвременен дизайн, който ще се впише перфектно във всяка кухня. Белият цвят придава свежест и простота на външния вид на хладилника. Освен това, моделът е оборудван с LED осветление, което осигурява ярка и равномерна осветеност вътре в уреда.

Заключение: Beko RCSA366K40WN е просторен и енергоефективен хладилник с фризер, който предлага всички необходими функции за съхранение на вашата храна. Съчетавайки голямото си пространство, енергоспестяващите функции и стилен дизайн, този модел е идеален избор за вашата кухня. Изберете Beko RCSA366K40WN и се насладете на перфектно организирана и свежа храна всеки ден.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply