четвъртък, юли 25

Beko RCNE720E30DXPN – Просторен и функционален хладилник с фризер за вашия дом

Beko RCNE720E30DXPN е един впечатляващ хладилник с фризер, който ще отговори на всичките ви нужди за съхранение на храната. С внушителни 611 литра обем, този модел предлага обширно пространство и иновативни функции за запазване на свежестта и качеството на вашата храна. Класифициран в клас F за енергийна ефективност, този хладилник с фризер е едновременно икономичен и практичен избор за вашия дом.

Хладилник с фризер Beko RCNE720E30DXPN, 611 л, Клас F, NeoFrost, Диспенсър за вода, Дисплей със сензорен контрол, 191.5 см, Сребрист

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Просторен и организиран: С капацитет от 611 литра, Beko RCNE720E30DXPN предлага амплитудно пространство за съхранение на хранителните продукти на вашето семейство. Разполага със специално организирани рафтове, които ви позволяват да организирате и сортирате храната по желание. Многофункционалните кошници и отделения вътре във фризера осигуряват удобство при съхранението на замразени продукти.

Inverter Compressor за по-тиха и икономична работа: Снабден с иновативен Inverter Compressor, Beko RCNE720E30DXPN осигурява по-тиха и по-икономична работа на хладилника. Това не само намалява нивото на шума, но и допринася за по-дълъг живот на уреда и по-ниски енергийни разходи.

NeoFrost технология за оптимална свежест: Beko RCNE720E30DXPN разполага със система NeoFrost, която предоставя отделни охлаждащи системи за хладилника и фризера. Това помага за поддържане на оптималните нива на влажност и предотвратява прехвърлянето на миризми между двете отделения. В резултат на това, вашата храна остава свежа и вкусна за по-дълъг период от време.

Диспенсър за вода и лесно контролиране: Една от най-полезните функции на Beko RCNE720E30DXPN е вграденият диспенсър за вода. Това ви позволява да получавате прохладна и освежаваща вода по всяко време, без да отваряте вратата на хладилника. Също така, хладилникът е оборудван с дисплей със сензорен контрол, който ви позволява лесно да променяте настройките и да следите температурата във всяко отделение.

Заключение: Beko RCNE720E30DXPN е функционален и стилен хладилник с фризер, който отговаря на нуждите ви за съхранение на храна. С просторния си дизайн, иновативните технологии и удобните функции, този модел предоставя оптимални условия за запазване на свежестта и качеството на вашата храна. Изберете Beko RCNE720E30DXPN и добавете ефективност и комфорт във вашата кухня.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply