вторник, февруари 27

С грижа към природата и човека – хладилник с фризер Beko RCNE560K40DXBN, 510 л, Клас E, NoFrost Dual Cooling, Диспенсър за вода, Kitchen Fit, H 192 см, Сребрист

Социалната отговорност за една по-чиста планета, започва от дома и техниката, с която се обграждаме. Изцяло ориентирани към тази политика, Beko дават устойчиво решение с технология от ново поколение – комбо хладилник с фризер Beko RCNE560K40DXBN. Цялостната визия и функционалност на модела е проектирана с грижа към природата и човека.

Beko RCNE560K40DXBN

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

С атрактивен дизайн – Kitchen Fit, цвят сребрист, реверсивни врати, което означава, че посоката, в която се отварят вратите на хладилника може да бъде променена в зависимост от ограниченията в пространството/ вратите могат да бъдат монтирани от лявата или дясната страна поради иновативния дизайн и допълнителните странични панти/, Beko RCNE560K40DXBN прави кухненското пространство по – ефективно и се интегрира с лекота към цялостното обзавеждане.

Обезпечен с регулируеми рафтове от закалено безопасно стъкло, чиято устойчивост е до 25 кг;  специален рафт за големи бутилки и специална кутия предназначена за съхраняване на  плодове и зеленчуци, казус „няма място” е изцяло решен.

Освен пространствено, Beko RCNE560K40DXBN дава и устойчиво енергийно ефективно решение.

Инверторният компресор ProSmart осигурява ултра тиха работа при най-високите стандарти за енергийна ефективност. Хладилниците оборудвани с ProSmart Inverter, са технологично проектирани да се възползват от максималната издръжливост при употреба.

И не само това – функцията Vacation Mode ви помага да пестите енергия, като поддържате хладилника да работи с минимална консумация, дори когато отивате на почивка.

Beko RCNE560K40DXBN

Технологията за двойно охлаждане NeoFrost  Dual Cooling и No Frost осигурява най -добрите условия за съхранение. Охлаждането се постига чрез вентилационни канали, действащи независимо в двете отделения. Тази технология предотвратява смесването на миризми и спомага за равномерното разпределение на влажността, както и за бързо възстановяване на вътрешната температура след отваряне на вратата. По този начин се съхранява максимално свежестта и полезните хранителни вещества на плодовете и зеленчуците.

Вентилаторът вграден в охлаждащото отделение, се грижи за равномерното разпределение на студения въздух, така че да се постигне максимално добро охлаждане, а технологията No Frost предотвратява образуването на лед във фризера.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply