събота, април 13

Beko RCNE560E40ZXBRN – Иновативен и просторен хладилник със стилен дизайн

Beko RCNE560E40ZXBRN е впечатляващ хладилник с фризер, който комбинира висококачествени функции и стилен външен вид. Този модел разполага с обем от 501 литра, предоставяйки изключително простор за съхранение на хранителни продукти и напитки.

HarvestFresh – Свежест, запазена по-дълго време: Една от най-иновативните функции на хладилника Beko RCNE560E40ZXBRN е HarvestFresh. Тази технология използва 3 цветни светодиодни лампи, които имитират натуралната светлина на слънцето. Това помага да се запазят витамините в плодовете и зеленчуците, като им осигурява оптимални условия за свежест и продължителен срок на годност.

NeoFrost Dual Cooling – Подобрено съхранение и предпазване на вкуса: Хладилникът Beko RCNE560E40ZXBRN е снабден с технологията NeoFrost Dual Cooling, която осигурява отделно охлаждане на хладилната и фризерната секция. Това предотвратява прехвърлянето на миризми и запазва вкуса и аромата на вашите храни. Системата също така помага да се предотврати образуването на лед върху храните и стените на хладилника, за по-добра запазеност и лесно почистване.

Хладилник с фризер Beko RCNE560E40ZXBRN, HarvestFresh, NeoFrost Dual Cooling, 501 л, Поставка за бутилки, Клас E, H 192 см, Dark Inox

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Поставка за бутилки – Организация и удобство: RCNE560E40ZXBRN разполага с удобна поставка за бутилки, която ви позволява да съхранявате и организирате бутилките с лекота. Това предотвратява нежелани преливания и допълнително осигурява място за други храни и напитки.

Клас E – Икономична работа и ниски разходи: Хладилникът Beko RCNE560E40ZXBRN е с енергиен клас E, който гарантира икономична работа и ниски разходи за електроенергия. Въпреки че не е в най-високия клас по енергийна ефективност, този модел все пак предлага оптимално балансиране между функционалност и икономия на енергия.

Стилен дизайн – Впечатляващо присъствие във всяка кухня: Beko RCNE560E40ZXBRN се отличава със своя стилен дизайн и изчистени линии. Dark Inox външният вид придава на хладилника модерен и елегантен вид, който ще се вписва перфектно във всяка кухня.

Заключение: Beko RCNE560E40ZXBRN е впечатляващ хладилник с фризер, който се отличава с иновативни функции и стилен дизайн. HarvestFresh технологията предлага запазване на свежестта на плодовете и зеленчуците, а NeoFrost Dual Cooling осигурява оптимални условия за съхранение на храните. Със своите 501 литра обем, поставка за бутилки и енергиен клас E, този модел предлага простор за съхранение, организация и икономия на енергия. Със своя стилен външен вид в тъмно Inox, Beko RCNE560E40ZXBRN е перфектният избор за модерна и функционална кухня.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply