четвъртък, юни 13

Хладилник с фризер Beko RCNE560E40ZXBN, 501 л, HarvestFresh,NeoFrost Dual Cooling, Клас E, H 192 см, Сребрист – вдъхновен от свежата храна

Търсите добра комбинация хладилник-фризер, която да се вписва както към интериора на кухнята, така и да притежава отлични функции?  Имаме решение за вас – комбинацията хладилник-фризер Beko RCNE560E40ZXBN, която е създадена да впечатлява и оправдава високи очаквания.

Beko RCNE560E40ZXBN

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Моделът е с красив, със стилен дизайн и с лекота се адаптира към всякакъв тип пространства, а  реверсивните  врати позволяват повече гъвкавост в позиционирането му.

Вече не е нужно да се притеснявате за теглото и количеството на храната, която искате да съхраните. Рафтовете са изработени от закалено безопасно стъкло, което гарантира издръжливост до 25 кг тегло и по-висока защита срещу драскотини и пукнатини, за разлика от необработеното стъкло.

За по-добра видимост и по-висока енергоефективност,  всяка стойка на Beko RCNE560E40ZXBN  е осветена с LED светлини, а в горната част на хладилника има и LED осветление.

Този комбо хладилен фризер ще ви впечатли с уникални функции, чието основно вдъхновение е винаги прясна и свежа храна. С тази основна идея е създадена иновативната 3-цветна технология – Harvest fresh, която симулира естествения цикъл на слънчева светлина в отделението, за да запази полезните хранителни вещества от плодове и зеленчуци за по-дълъг период.

Тази идея е подкрепена от специално отделение Ever fresh, чиято основна мисия е да запази свежестта на плодовете и зеленчуците до 30 дни чрез регулиране нивото на влажността, благодарение на специалните проектираните отвори за циркулация на въздуха

Както споменахме Beko RCNE560E40ZXBN  е високо енергоефективен.  За това се грижи технологията за двойно охлаждане – NEO Frost Dual Cooling, чрез активно двойно охлаждане и без замръзване, осигурявайки най-добрите условия за съхранение в по-висок клас на енергийна ефективност. Охлаждането се постига чрез вентилационни канали, действащи независимо в двете отделения.

Beko RCNE560E40ZXBN

Вентилаторът в хладилното отделение, разпределя циркулацията на студения въздух равномерно в целия хладилник, осигурявайки по-добра производителност на охлаждане.

Beko са помислили за свежестта храната ви дори, когато сте на пътуване.   Режимът ваканция ви помага да пестите енергия, поддържайки хладилника работещ, дори когато отивате на почивка.

И не забравяйте, че винаги всичко е под ваш контрол благодарение на електронния дисплей, чрез който ще настроите вътрешните температури в отделенията на хладилника и фризера, както и програмиране на желания режим на работа.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply