четвъртък, май 23

Beko RCNE560E40DZXBN – Просторен и интелигентен хладилник с фризер за оптимално съхранение на храната

Beko RCNE560E40DZXBN е впечатляващ хладилник с фризер, който предлага не само обем и пространство за съхранение на храната, но и редица интелигентни функции, които ще задоволят изискванията ви за свежест и удобство. С капацитет от 497 литра, този модел ви предоставя достатъчно пространство за съхранение на различни видове храни и напитки, като същевременно гарантира оптимални условия за запазване на свежестта и качеството им.

Хладилник с фризер Beko RCNE560E40DZXBN, 497 л, Клас E, NeoFrost Dual Cooling , HarvestFresh, Everfresh+, H 192 см, Сребрист

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Интелигентно охлаждане: Beko RCNE560E40DZXBN е оборудван с технологията NeoFrost Dual Cooling, която осигурява интелигентно охлаждане на хладилника и фризера. Тази технология използва две отделни системи за охлаждане, което позволява на двата отдела да работят независимо един от друг. Това предотвратява разпространението на миризми между двата отдела и осигурява по-стабилна температура и влажност, което помага за запазването на свежестта на храната за по-дълъг период от време.

HarvestFresh технология: Beko RCNE560E40DZXBN разполага с иновативната HarvestFresh технология, която ви позволява да запазите плодовете и зеленчуците свежи и сочни за по-дълго време. Тази функция комбинира LED светлина, влага и контролирана температура, за да съхранява плодовете и зеленчуците в оптимални условия. Така се запазват витамините и хранителните вещества, а вкусът и текстурата на храната се запазват.

Everfresh+ функция: Beko RCNE560E40DZXBN предлага и функцията Everfresh+, която помага за удължаване на срока на свежест на различни видове плодове и зеленчуци. Тази функция контролира влажността и температурата в отделението, за да създаде оптимални условия за запазване на свежестта на храната. Така можете да се наслаждавате на храната с дълготрайен свеж вкус и текстура.

Удобство и дизайн: Beko RCNE560E40DZXBN предлага удобство и лесно управление благодарение на дисплея със сензорен контрол. Този модел също така разполага с впечатляващ сребрист дизайн, който придава елегантност на вашия интериор. С височина от 192 см, този хладилник с фризер е подходящ за средни и големи кухни.

Заключение: Beko RCNE560E40DZXBN е стилен и интелигентен хладилник с фризер, който предлага обем, функционалност и удобство за съхранение на вашата храна. Със своите иновативни технологии като NeoFrost Dual Cooling, HarvestFresh и Everfresh+, този модел гарантира оптимални условия за запазване на свежестта, вкуса и качеството на вашата храна. Изберете Beko RCNE560E40DZXBN и се насладете на перфектно съхранена храна винаги.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply