четвъртък, май 23

Beko RCNE560E40DZMN – Иновативен и просторен хладилник с фризер за оптимално съхранение на хранителни продукти

Beko RCNE560E40DZMN е впечатляващ хладилник с фризер, който се отличава с иновативни технологии и голям капацитет, предназначени да задоволят всички вашите нужди за съхранение на хранителни продукти. Този модел от Beko предлага удобство, ефективност и функционалност в сив цвят Sidef, което ще придаде съвременен и стилен вид на всяка кухня.

Вместимост и организация: С обем от 510 литра, хладилникът Beko RCNE560E40DZMN осигурява достатъчно пространство за съхранение на големи количества хранителни продукти. Вътрешното разпределение е много добре организирано, предлагайки различни рафтове, кошници и отделения, които ви позволяват да подредите и сортирате храните по ваше усмотрение. Допълнително, моделът разполага с удобен диспенсър за вода, който ви осигурява свежа и охладена вода по всяко време.

Хладилник с фризер Beko RCNE560E40DZMN, 510 л, NeoFrost Dual Cooling, HarvestFresh, EverFresh, Диспенсър за вода, Клас E, H 192 см, Сив Sidef

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Иновативни технологии за запазване на свежестта: RCNE560E40DZMN разполага със системата NeoFrost Dual Cooling, която осигурява отделно охлаждане на хладилника и фризера. Това помага за предотвратяване на прехвърлянето на миризми и запазва свежестта на храните за по-продължителен период от време. Технологията HarvestFresh също е налична в този модел и предлага интелигентно осветление, което имитира природната светлина и помага за запазването на витамините и свежестта на плодовете и зеленчуците. Системата EverFresh осигурява оптимална влажност и температура, които запазват храните свежи и сочни за по-дълго време.

Енергийна ефективност и удобство: С класификация E за енергийна ефективност, хладилникът Beko RCNE560E40DZMN е икономичен и спестява енергия, като намалява разходите за електрозахранване. Това е особено важно в дългосрочен план, тъй като ще намалите вашите сметки за енергия и ще направите позитивен принос към опазването на околната среда.

Заключение: Хладилникът с фризер Beko RCNE560E40DZMN представлява надежден избор за всеки дом. Със своя огромен капацитет, иновативни технологии като NeoFrost Dual Cooling, HarvestFresh и EverFresh, както и удобния диспенсър за вода, този модел отговаря на всички изисквания за оптимално съхранение на хранителни продукти. Неговият сив цвят Sidef придава елегантност и модерен вид на всяка кухня.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply