сряда, юли 24

Beko RCNA406E40ZXBRN – Превъзходна функционалност и модерен дизайн в един хладилник с фризер

Beko RCNA406E40ZXBRN е модерен хладилник с фризер, който предлага превъзходна функционалност и стилен дизайн. Този модел от марката Beko е създаден с цел да отговори на изискванията на съвременните потребители, които търсят перфектното съхранение на храните си и в същото време желаят да добавят естетика и елегантност в своята кухня.

HarvestFresh™ – Запазване на свежестта на храните: Една от ключовите функционалности на Beko RCNA406E40ZXBRN е иновативната технология HarvestFresh™. Тази технология позволява запазването на свежестта на плодовете и зеленчуците в продължение на по-дълъг период от време. Специално разработените LED светлини в хладилното отделение създават природна среда, която имитира дневната светлина и помага да се запазят витамините и аромата на храните.

Хладилник с фризер Beko RCNA406E40ZXBRN, HarvestFresh™, NeoFrost™ Dual Cooling, 362 л, Отделение 0°C, Поставка за бутилки, Клас E, H 203 см, Dark Inox

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

NeoFrost™ Dual Cooling – Поддържане на оптимални условия: Beko RCNA406E40ZXBRN е оборудван със система за охлаждане NeoFrost™ Dual Cooling, която осигурява независимо охлаждане на хладилното и фризерното отделение. Това предотвратява прехвърлянето на миризми и влага между двата отделения и осигурява оптимални условия за съхранение на различни видове храни.

Просторност и организация: С капацитет от 362 литра, Beko RCNA406E40ZXBRN предлага достатъчно пространство за съхранение на хранителни продукти за цялото семейство. Хладилното отделение е разположено на горната част на уреда и разполага с удобни рафтове, които ви позволяват да организирате и подредите храните по ваше желание. Фризерното отделение е снабдено със система за отваряне на вратата на 90 градуса, което улеснява достъпа и организацията на замразените храни.

Поставка за бутилки – Практичност и удобство: Beko RCNA406E40ZXBRN разполага със специална поставка за бутилки, която ви позволява да съхранявате бутилки с вода, сок или други напитки вертикално. Това осигурява практичност и удобство при организацията на хладилника и ви помага да оптимизирате пространството в него.

Клас E на енергийна ефективност – Икономия на енергия: Beko RCNA406E40ZXBRN е с клас на енергийна ефективност E, което го прави икономичен и спестяващ на енергия. Това означава, че можете да се насладите на всички функционалности и възможности на хладилника, като в същото време намалите енергийните разходи и околното натоварване.

Стилен и елегантен дизайн: Beko RCNA406E40ZXBRN привлича вниманието със своя елегантен външен вид. Външният корпус е изработен от висококачествен материал в тъмно сивия цвят на Dark Inox. Този стилен дизайн ще допълни визията на всяка съвременна кухня и ще добави изтънченост и модерност в интериора.

Заключение: Beko RCNA406E40ZXBRN е хладилник с фризер, който съчетава перфектната функционалност и модерния дизайн. С технологията HarvestFresh™, NeoFrost™ Dual Cooling и множество други полезни функции, този модел ще осигури оптимално съхранение на храните ви и ще ви помогне да поддържате свежестта и качеството им за по-дълго време. Изберете Beko RCNA406E40ZXBRN и се насладете на комбинацията от удобство, стил и ефективност във вашата кухня.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply