четвъртък, май 23

BEKO RCNA406E40ZXBN – Превъзходен хладилник с фризер, предлагащ иновативни функции за дълготрайна свежест на храните

BEKO RCNA406E40ZXBN е впечатляващ хладилник с фризер, който съчетава модерен дизайн и иновативни функции, за да ви осигури перфектно съхранение на храните. С капацитет от 362 литра, този модел ви предоставя достатъчно пространство за съхранение на различни видове храни и напитки.

NeoFrost Dual Cooling за постоянна свежест: BEKO RCNA406E40ZXBN е оборудван с технологията NeoFrost Dual Cooling, която осигурява отделно охлаждане на хладилната и фризерната част. Това предотвратява пренасяне на миризми и влага между двата отделения и помага за запазването на свежестта на храните за по-дълго време.

HarvestFresh за продължителна свежест: Една от най-иновативните функции на BEKO RCNA406E40ZXBN е HarvestFresh. Тази функция създава съхранителна среда, подобна на природната, като използва три различни цветни светодиодни светлини, за да съхрани храните свежи и богати на витамини. HarvestFresh също така помага да се запази цветът, вкусът и текстурата на плодовете и зеленчуците за по-дълго време.

Хладилник с фризер BEKO RCNA406E40ZXBN, 362 л, Клас E, NeoFrost Dual Cooling, HarvestFresh, Everfresh+, Сензорен контрол, Поставка за бутилки, H 203 см, Сребрист

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Everfresh+ за продължително запазване на свежестта: С функцията Everfresh+ можете да се наслаждавате на свежи плодове и зеленчуци за по-дълго време. Тази технология създава идеални условия за съхранение на свежи храни, като поддържа оптимална температура и влажност, което води до по-дълъг срок на годност и запазване на витамините.

Сензорен контрол за удобство и прецизност: BEKO RCNA406E40ZXBN е оборудван със сензорен контрол, който ви позволява да регулирате температурата и да избирате различни режими на работа с лекота. Това ви дава пълен контрол върху съхранението на храните и осигурява оптимални условия за всяка отделна категория.

Поставка за бутилки за удобство и организация: BEKO RCNA406E40ZXBN разполага също със специална поставка за бутилки, която ви позволява да съхранявате бутилки вертикално, осигурявайки по-добра организация и лесен достъп до напитките ви. Това е удобно решение за съхранение на вино, безалкохолни напитки и други бутилки.

Клас E за енергийна ефективност: BEKO RCNA406E40ZXBN е с клас енергийна ефективност E, което го прави икономичен в ежедневната употреба и помага за намаляване на разходите за електроенергия. Това означава, че можете да се наслаждавате на висококачествено съхранение на храните с малък принос към околната среда.

Заключение: BEKO RCNA406E40ZXBN е хладилник с фризер, който предлага модерен дизайн и иновативни функции за запазване на свежестта и качеството на вашите храни. С NeoFrost Dual Cooling, HarvestFresh и Everfresh+ можете да бъдете уверени, че вашите плодове, зеленчуци и други храни ще се запазят свежи и хранителни за по-дълго време. Със сензорния контрол и поставката за бутилки, този модел ви осигурява удобство и организация при съхранението. Класът на енергийна ефективност E гарантира икономия на енергия и намаляване на разходите. BEKO RCNA406E40ZXBN е идеалният избор за модерен и ефективен хладилник с фризер.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply