четвъртък, юли 25

Beko RCNA406E40ZMN – Иновативен хладилник със сив Sidef корпус и напреднали функции

Beko RCNA406E40ZMN е съвременен хладилник с фризер, който предлага ефективно съхранение на храните и напреднали функции за оптимално задоволство на вашите нужди. Със своя обем от 362 литра и сив Sidef корпус, този модерен уред се отличава със стилна визия и висока производителност. Неговите технологии за поддръжка на свежест и контрол на температурата гарантират, че вашите продукти ще останат свежи и хранителни стойности ще бъдат запазени за дълъг период от време.

Хладилник с фризер Beko RCNA406E40ZMN, 362 л, Harvestfresh, Електронен контрол, NeoFrost Dual Cooling, Клас E, H 203 см, Сив Sidef

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Основни характеристики: Beko RCNA406E40ZMN разполага с електронен контрол, който позволява лесно настройване на температурата вътре в хладилника и фризера. Този удобен интерфейс осигурява пълен контрол над условията на съхранение, за да се поддържа оптимална температура за различните видове храни. Със своя изчистен и интуитивен дизайн, електронният контрол предоставя лесна навигация и настройка на настройките.

Harvestfresh технология: Една от ключовите предимства на Beko RCNA406E40ZMN е вградената технология Harvestfresh. Тази иновативна функция се грижи за оптималната консервация на свежестта на плодовете и зеленчуците. С Harvestfresh, хладилникът създава оптимални условия за съхранение на храните, като регулира влажността и температурата, за да се предотврати бързата им разрушаване. Това осигурява, че вашите плодове и зеленчуци ще останат свежи и хранителни стойности ще бъдат запазени за по-дълго време.

NeoFrost Dual Cooling: Беко RCNA406E40ZMN е оборудван със системата NeoFrost Dual Cooling, която осигурява независимо охлаждане на хладилника и фризера. Това предотвратява преминаването на миризми и влага между отделенията, като същевременно осигурява оптимални условия за съхранение на различните видове храни. Резултатът е по-дълго запазване на свежестта и аромата на вашите храни.

Просторен интериор: С 362 литра общ обем, Beko RCNA406E40ZMN предлага достатъчно пространство за съхранение на хранителни продукти както в хладилното, така и във фризерното отделение. Неговите рафтове са направени от здрав и устойчив материал, който лесно се почиства и улеснява подредбата на храните. Врата на хладилника е оборудвана със специални поставки за бутилки, което позволява удобно съхранение на напитки и осигурява по-голям комфорт.

Енергийна ефективност: С класификация E за енергийна ефективност, Beko RCNA406E40ZMN е икономичен хладилник, който намалява разходите за електроенергия и помага за опазване на околната среда. Въпреки че е с по-нисък клас на енергийна ефективност в сравнение с други модели, електронният контрол и интелигентните технологии на хладилника все пак гарантират икономична работа и оптимални условия за съхранение на храните.

Заключение: Beko RCNA406E40ZMN е съвременен и иновативен хладилник, който предлага стилна визия и различни функции за оптимално съхранение на храните. Harvestfresh технологията осигурява дълготрайна свежест на плодовете и зеленчуците, а системата NeoFrost Dual Cooling предотвратява преминаването на миризми между отделенията. Със своята ефективност и удобство, Beko RCNA406E40ZMN е перфектен избор за всеки дом и семейство, което цени качество и стил.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply