четвъртък, юли 25

Хладилник с фризер Beko RCNA406E40DZXBN – гарантирана свежест през лятото с вградения дозатор за студена вода

Beko RCNA406E40DZXBN е просторен хладилник с фризер, който може успешно да служи на семейство с разнообразно хранене. Ако търсите надежден и пълноразмерен хладилник на абсолютно най-добра цена, този стандартен хладилник е това, което хиляди купувачи наричат ​​„идеален за апартаменти и по-малки пространства“.

Beko RCNA406E40DZXBN

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Предлага се в сребрист цвят, естествено придобит от иноксовото му покритие, което освен изключително здраво, е също така устойчиво на отпечатъци и замърсявания. Така най-големият уред във Вашия дом няма да бъде постоянно мръсен и Вие няма да го забърсвате при всяко отваряне и затваряне. В лицевата му част е разположен сензорният панел за управление на настройките, както и изключително полезен диспенсър, който ще Ви осигурява постоянно студена вода през топлите месеци.

Beko RCNA406E40DZXBN е хладилник с фризер проектиран да поддържа оптимални температури чрез минимизиране на температурните колебания и поддържане на нивата на влага постоянни. Това запазва храната Ви хрупкава и здравословна. Целият този постоянен процес е постижим благодарение на системата NeoFrost, съпровождана от технологията за равномерно разпределяне на студения въздух до всеки край и всеки рафт в хладилника – Dual Cooling. Хладилникът постига охлаждането без замръзване, защото има вградена технология No Frost Freezer за предотвратяване на натрупването на лед чрез автоматично размразяване след определено време.

Сега нека отворим вратите и надникнем отвътре. Общият нетен обем е 362 литра, които са абсолютно достатъчни за всяко средно голямо семейство. От този обем 253 литра заема хладилното отделение, а останалите са заети от фризера в долната част (109 литра). В хладилната част ще намерите 3 широки рафта, изградени от здраво закалено стъкло и още 3 рафта разположени на вратата. Разбира се, има специално обособено отделение за Плодове и зеленчуци, поставка за яйца, както и поставка за бутилки, за да ги съхранявате изправени, а не легнали, без притеснения, че ще се разлеят и изцапат всичко наоколо.

Beko RCNA406E40DZXBN

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Разполагате и с второ чекмедже, със специален статут на съхранение на пресни плодове и зеленчуци – HarvestFresh. Това чекмедже симулира перфектните нива на влажност и светлина за плодовете и зеленчуците така, че да запази максимално дълго време техните полезни вещества, витамини и хрупкава свежест.

Във фризера на Beko RCNA406E40DZXBN се разпростират 3 големи чекмеджета с различна височина, предназначени за съхраняване на запаси от месо, замразени пакети, големи кутии със сладолед или всичко останало, което пожелаете. Фризерът е с автоматична система на размразяване, която не натрупва лед. Капацитетът за замразяване за 24 часа е 6кг. Автономността при повреда в електрическото захранване е удивително дълга – цели 33 часа.

Можете да поставите уреда във всяко едно от помещенията в дома Ви, защото възпроизвежда съвсем ниски акустични шумови нива от само 38dB. Освен това вратите са обратими, което е още един плюс в по-функционалната подредба на Вашия интериор.

Размери: височина – 202.5см, широчина – 59.5см, дълбочина – 67см.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply