сряда, май 29

Beko RCNA386E40ZXBN – Стилен, Просторен и Съхранението на Вашите Продукти Винаги Свежи

Хладилникът с фризер Beko RCNA386E40ZXBN представлява съчетание от елегантен дизайн и иновативни технологии, които го правят перфектният избор за вашия дом. Със своя просторен обем от 358 литра и функции като NeoFrost Dual Cooling, HarvestFresh и Everfresh+, този модел на Beko ще се погрижи за оптималната свежест и качество на вашите храни и напитки.

Оптимална свежест с NeoFrost Dual Cooling: Beko RCNA386E40ZXBN е оборудван с технологията NeoFrost Dual Cooling, която осигурява независимо охлаждане на хладилното и фризерното отделение. Това предотвратява разпространението на миризми и влага между двете отделения и гарантира, че вашите храни се съхраняват свежи за по-дълго време.

Хладилник с фризер Beko RCNA386E40ZXBN, 358 л, Клас E, NeoFrost Dual Cooling, HarvestFresh, Everfresh+, Дисплей със сензорен контрол, H 203 см, Сребрист

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Съхранение на зеленчуци и плодове с HarvestFresh: С HarvestFresh функцията на този хладилник можете да се насладите на свежи и хрупкави плодове и зеленчуци в продължение на повече време. Тази иновативна технология създава оптимални условия за съхранение, запазвайки витамините и хранителните вещества в продуктите ви, за да се радвате на богат аромат и вкус във вашата кухня.

Everfresh+ технология за продължително свежи продукти: Beko RCNA386E40ZXBN е снабден с Everfresh+ технология, която създава идеална микроклиматична среда вътре в отделението за зеленчуци и плодове. Това помага да се запази влажността и свежестта на продуктите ви за дълго време, което е от съществено значение за здравословния начин на живот.

Удобство и контрол с дисплей със сензорен контрол: Beko RCNA386E40ZXBN е оборудван с модерен дисплей със сензорен контрол, който ви позволява лесно да регулирате температурата и настройките на уреда. Този удобен дисплей ви дава пълен контрол върху съхранението и съхранението на вашите храни.

Дизайн и функционалност: Със своя сребрист металик вид и изчистени линии, Beko RCNA386E40ZXBN е истински акцент във всяка съвременна кухня. Създайте стилна обстановка и осигурете перфектното съхранение на храните си с този елегантен и функционален модел на Beko.

Заключение: Хладилникът с фризер Beko RCNA386E40ZXBN съчетава стил, функционалност и иновации, за да предостави оптимално съхранение и свежест на вашите храни и напитки. Със своите умни технологии и модерен дизайн, този модел на Beko е перфектният избор за вашата кухня и ще се погрижи за комфорт и удовлетворение при сервирането на храната ви. Насладете се на свежестта на продуктите си и съчетайте стил и функционалност с Beko RCNA386E40ZXBN!

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply