четвъртък, юни 13

Хладилник с фризер Beko RCNA366K40XBN – с много допълнителни специални отделения за продукти

Ако сте от хората, които се чувстват по-спокойни, когато хладилникът им е добре зареден и пълен, то определено ще искате да разполагате с модел предлагащ голямо и широко вътрешно пространства, и с много допълнителни отделения за улеснение в подреждането на продуктите. С други думи казано, Вашият най-подходящ избор е Хладилник с фризер Beko RCNA366K40XBN.

Beko RCNA366K40XBN

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Beko RCNA366K40XBN ще Ви достави обем от 324 литра (заедно с фризера), със специално отделение за зеленчуци и плодове, поставка за яйца, поставка за бутилки, както и по още една допълнителна поставка за яйца и поставка за по-големи бутилки, за всеки случай, както и тава за лед. Колкото повече, толкова по-добре. Някак си приятно е, хладилникът да е пълен и приветливо подреден, отколкото разхвърлян или пък празен.

За свежестта на храната Ви ще се грижи технологията за охлаждане NeoFrost™, която се захранва от две отделни охладителни системи, които използват автоматични вентилатори. Вентилаторът вътре в хладилника също спомага за предотвратяването на образуване на лед, скреж или конденз по стените. Освен това почти няма да чувате работата на този интелигентен вентилатор, благодарение са ултра тихия му режим на работа.

Вътрешността на хладилника е осветена с приятно LED осветление, за да не чувствате дискомфорт, дори когато в кухнята е тъмно. Вратата на уреда е защитена с аларма, която ще Ви предупреждава с фин ритмичен сигнал, ако не я затворите плътно, за да предотврати затопляне и разваляне на хранителните продукти, намиращи се вътре.

Beko RCNA366K40XBN

Обемът на фризера е 109 литра от общия обем, като Ви предоставя 3 широки отделения за замразена храна.

Размери: широчина – 59.5см, дълбочина – 66.5см, височина – 186см. Цвят: сребрист.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply