четвъртък, май 23

Beko RCNA366E40ZXBRN – Стилен и функционален хладилник с фризер за вашия дом

Beko RCNA366E40ZXBRN е модерен и практичен хладилник с фризер, който ще впечатли със своя стилен външен вид и разнообразие от функции. С капацитет от 324 литра той предлага достатъчно пространство за съхранение на вашата храна и напитки. С класификация Е за енергийна ефективност, този модел е също икономичен избор за вашия дом.

Хладилник с фризер Beko RCNA366E40ZXBRN, 324 л, Клас E, NeoFrost, Отделение 0°C, Kitchen Fit, Everfresh+ , 185.2 см, Dark Inox

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Просторен и добре организиран: Beko RCNA366E40ZXBRN разполага с просторно вътрешно пространство, което ви позволява да организирате храната си по удобен начин. Със своите рафтове, кошници и полици имате достатъчно място за разполагане на продуктите ви. Фризерът също е добре организиран с различни отделения и кошници за замразени храни.

Интелигентни функции за запазване на свежестта: RCNA366E40ZXBRN разполага с функции като NeoFrost, които предоставят оптимални условия за съхранение на храната. Тази технология осигурява по-добра контролирана влажност и предотвратява прехвърлянето на миризми между различните отделения на хладилника и фризера. Отделението с температура 0°C е идеално за съхранение на свежи продукти като месо и риба.

Стилен дизайн и удобство за вграждане: Beko RCNA366E40ZXBRN привлича вниманието си със своят елегантен и модерен външен вид. Тъмният иноксов цвят придава на хладилника изтънченост и стил, който ще се впише перфектно във всяка модерна кухня. Освен това, моделът е създаден за лесно вграждане във вашия кухненски шкаф, благодарение на функцията Kitchen Fit.

Заключение: Beko RCNA366E40ZXBRN е стилен и функционален хладилник с фризер, който отговаря на всички вашите нужди за съхранение на храната. Съчетавайки просторното вътрешно пространство, интелигентните функции за запазване на свежестта и елегантния дизайн, този модел е идеалният избор за вашата кухня. Изберете Beko RCNA366E40ZXBRN и се насладете на организирана и свежа храна всеки ден.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply