четвъртък, юни 13

Винтидж фурна за вграждане – Beko OIM27201A

Beko OIM27201A е фурна за вграждане с уникален ретро дизайн, многофункционалност и капацитет от цели 71 литра.

Първото нещо, което прави впечатление в Beko OIM27201A е нейния външен вид. Фурната прилична по-скоро на управление на голям кораб или потводница, отколкото на уред за готвене. Цветовете между, които може да избирате са кремав и сив антрацит.

Beko OIM27201A

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Безспорно впечатление правят контролерите на фурната, както и красивият класически часовник разположен в центъра й. Златистата дръжка на вратата и въртящите се контролери създават усещането за класа, а стъклото завършва цялостната визия на печката.

Въпреки изключителния външен вид, производителят се е постарал да оборудва тази фурна и с предостатъчно функционалности, за да носи освен наслада за окото, наслада и за езика.

Вътрешността на фурната се затопля благодарение на 3D технология. Чрез нея въздухът циркулира из целия й обем, предоставяйки равномерно нагряване във всичките й краища. Затоплянето е горно и долно, като в случай на нужда, потребителят може да използва функцията за бързо затопляне.

Капацитетът на Beko OIM27201A е 71 литра. Напълно функционално разпределени, тази фурна може да приготвя до няколко ястия едновременно. За тези, които обичат да готвят в гювеч или други по-големи съдове, фурната дава възможност за преаранжиране и разкриване на пълния й потенциален обем.

В комплект с нея пристигат и тава направена от материал, който предотвратява залепването и скара. С функцията за скара, всеки може да приготвя перфектно изпечени пържоли или просто да направи гриловани зеленчуци. За любителите на грила, печката дава възможност да покажат кулинарните си умения.

Beko OIM27201A

Вътрешността на фурната е изградена от незалепващи панели, които се почистват лесно и предотвратяват натрупването на мазнина и задържането на нежелани миризми.

Размерите на Beko OIM27201A са стандартни за вграждане 59,5 см х 59,4 см х 57 см. Всичко това се крие под шапката на енергийна ефективност Клас А.

Многофункционална, класна и с огромен обем, тази изключително красива фурна ще се превърне в любимия кухненски уред. Безспорно е сред най-красивите на пазара, а 8-те програми за готвене, ще доставят пълно кулинарно удоволствие.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply