сряда, юли 24

Пералня със сушилня Beko HTV8746XG – възможно най-тихата комбинирана пералня

Изперете и изсушете ефективно всички дрехи на Вашето семейство с тази комбинирана пералня Beko HTV8746XG с капацитет на пране 8кг и капацитет на сушена 5кг. Изберете от дигиталния контролен панел сред 15 програми, които да отговарят на всички различни тъкани на Вашите дрехи, а с инверторния мотор ProSmart™ машината ще работи толкова тихо, че можете да стартирате цикъл по всяко време на деня или нощта. С ProSmart™ инверторния мотор нивото на шум при пране е 57 dB; нивото на шум при сушене е 64 dB.

Beko HTV8746XG

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Изперете удобно прането на цялото семейство с едно движение с тази комбинирана пералня и сушилня. С тихия и енергийно ефективен инверторен мотор ProSmart™ и неговата технология Silent Tech, тази пералня със сушилня осигурява надеждни резултати, на които можете да се доверите. Вълнообразният дизайн на барабана AquaWave® пере и изсушава дрехите Ви по-нежно за по-дълготрайно носене.

Намерете цикъл на пране и сушене за всяка дреха с 16 програми, от които да избирате, включително: Памук, Синтетика, Еко памук, Изплакване, Woollens/HandWash, Spin + Drain или Wash & Wear. Ако трябва да изперете артикул и да го облечете почти мигновено, програмата Wash & Wear® изпира и изсушава 1 кг пране за един час – идеално, когато трябва бързо да свършите нещо навън, но нямате подходящи чисти дрехи. Домакинствата, които перат разнообразни товари с дрехи – от силно замърсени ,,работни’’ дрехи до деликатни бебешки ританки ще харесат технологията IonGuard, която неутрализира и премахва миризмите от барабана и от вътрешността на уреда без използването на каквито и да е било вредни химикали или газове. IonGuard гарантира, че всяко следващо пране няма да бъде обременено от предходното, а ще бъде перфектно почистено – всеки път.

Beko HTV8746XG

Любителите на вълнените и меки дрехи ще харесат, че тази пералня със сушилня има функция за премахване на косми от домашни любимци и обработва плетивата толкова старателно и внимателно, че никога няма да загубят своята мекота и еластичност.

Използването на тази комбинация от пералня със сушилня на Beko HTV8746XG е лесно чрез управлението на дигиталния дисплей. Заредете и изсушете по-късно с функцията за забавяне на времето Time Delay, докато Системата за автоматично регулиране на водата ще спестява повече за Вашия бюджет. Уверете се, че Вашата пералня със сушилня работи много години със специалната Електронна система за контрол на баланса и Електронното проследяване на специалните програми против възникване на грешки и повреди.

Размери: височина – 84см, широчина – 60см, дълбочина – 59см. Тегло – 69кг.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply