сряда, април 24

Пералня със сушилня Beko HTV8736XC0M – с инверторен Pro Smart мотор

Знаете ли какво удобство предлагат комбинираните уреди? Те са бъдещето в технологичния свят и освен, че се сдобивате с двойно повече функции, в същото време спестявате двойно повече пространство.

Пералня със сушилня Beko HTV8736XC0M се предлага в сив стилен цвят, нетипичен за една перална машина, но в същото време идеално приложим към всеки интериор. Капацитетът на зареждане на пералнята е 8 кг, а на сушилнята 5кг, което е напълно достатъчно за седмичното пране на едно голямо семейство. А, по-голям капацитет означава изпиране на повече дрехи на веднъж, съответно и по-рядко използване на уреда, което пък значи – повече свободно лично време.

Beko HTV8736XC0M

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Със специалната технология DrumClean+ за премахване на остатъците от перилен препарат ще кажете „сбогом” на белите ивици и неприятни остатъци, дори когато използвате сух перилен препарат.

Beko HTV8736XC0M се грижи взискателно за всички Ваши дрехи чрез технологията Aquawave и AquaFusion. Чрез тези иновации барабанът и стъклото на капака са проектирани с вълнообразна скосена форма, за която е доказано, че смесва дрехите много по-ефективно, отколкото стандартните перални. Чупката на стъклото придвижва прането плавно надолу и го притиска, чрез което се получава значително по-добра кинетична енергия на смесване. След края на всеки цикъл на пране, функцията AntiCrease+ ще поддържа дрехите да не се намачкат, дори ако ги оставите за дълго време затворени във влажния барабан.

Beko HTV8736XC0M

Инверторният двигател ProSmart в комбинация с технологията Silent Tech Ви даряват с чисти и перфектно освежени дрехи и то без да Ви смущават или да изземват от почивката Ви. Моторът работи с изключително тихи нива на шум (76 dB по време на центрофугиране), което Ви дава възможността да използвате уреда дори в малките часове на денонощието, когато всички у дома спят. И още нещо невероятно, което отличава Beko HTV8736XC0M от останалите перални машини – може да бъде управлявана чрез функцията Remote Control и приложението HomeWhiz, през Вашия Smart телефон или таблет, дори когато не сте у дома.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply