неделя, декември 3

Пералня със сушилня Beko HTV8636XS0 – Освен с инверторен мотор тя може да се похвали и с управление през телефон или таблет

Запознайте се с пералня със сушилня Beko HTV8636XS0 – незаменимият помощник за всеки дом.

В забързаното ежедневие, прането е последното, с което човек има желание да се занимава. Простиране, събиране на дрехите, гладене… кой има време за това? Решението се крие в умните технологии. Когато те са и на достъпна цена – още по-добре! Запознайте се с нейно величество Beko HTV8636XS0 – уредът, който събира в едно общо функционално и добре изглеждащо тяло, пералня и сушилня. Интелигентно решение, което можете да управлявате дистанционно от телефона или таблета си, благодарение на HomeWhiz технология, достъпна чрез BlueTooth.

Beko HTV8636XS0

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Защо Ви трябва подобен уред?

Защото с него пестите време, усилия, нерви. И освен това, можете да се отървете от простора на терасата и да я превърнете в зимна градина, или пък в уютно кътче за кафе и почивка. Пенсионирайте сушилника и забравете за мокрите и замръзнали навън дрехи, които нямат изсъхване през зимата. Край на внасянето вътре и на прекомерната влага. С комбиниран уред получавате всичко необходимо, за да имате чисти и сухи дрехи в рамките на часове. Ето как, можете да се радвате на любимата си рокля всеки ден и винаги да ухаете и изглеждате прекрасно.

 

Техническата част: Какво предлага пералня със сушилня Beko HTV8636XS0?

Да започнем с размерите ѝ, тъй като те са важни. Все пак, трябва да пасва идеално на мястото, което сте отредили на уреда. В случая, те са както следва: дълбочина 59 см., широчина 60 см., височина 84 см. Що се отнася до теглото на уреда, то е точно 65 килограма – за да си тежи на мястото и да Ви отменя качествено в прането и простирането. Дамите биха обърнали внимание и на цвета на уреда – в случая, той е бял, като цялостната визия е модерна и изчистена. Люкът се отваря на ляво, а зареждането е стандартно предно.

 

С колко пране може да се справи пералня със сушилня Beko HTV8636XS0?

На едно зареждане, тя може да изпере 8 килограма замърсени дрехи и да изсуши 5 килограма. Разликата е напълно стандартна при всички подобни комбинирани уреди. Искате да сложите замърсените дрехи и да ги извадите чисти с една програма, без да перете, вадите част от дрехите и да сушите на два пъти? Няма проблем, просто съобразете количеството на дрехите, които зареждате.

 

Шумна ли е пералнята?

Отговорът на този въпрос в цифри изглежда по следния начин: 73 dB. Пренебрежимо ниско ниво на звук, сравнено с чудесната работа, която уредът върши. Спокойно можете да сте в същото помещение и да забравите, че докато си почивате, пералнята работи. Ако Ви интересува скоростта на въртене, то тя е 1200 rpm.

 

Колко ток харчи?

Цените на електричеството хвръкнаха до небесата и въпросът с консумацията на енергия не е за пренебрегване. Пералня със сушилня Beko HTV8636XS0 изразходва 324 kWh за 100 измивания. Енергийната ѝ ефективност според най-новите европейски разпоредби е Клас C, ефикасността на сушене е Клас Е, а тази при центрофугиране е Клас В.

 

С какъв мотор и технологии разполага пералнята?

Сърцето на уреда е инверторен двигател ProSmart, който освен с ниска консумация на енергия, се характеризира и с ниски нива на шум. Освен това, благодарение на липсата на триещ ефект, ProSmart има мотор с по-дълъг живот от четковите си братя. Сред другите иновативни технологии са Silent Tech, Aquawave, AquaFusion, Durable heater, автоматична система за регулиране на консумацията на вода и други. Уредът разполага и с DrumClean+ функция. Включена, тя почиства барабана, като използва пара.

Beko HTV8636XS0

Сред предимствата са и опция Fast+ за бързо изпиране+. Чрез натискане на един бутон можете да съкратите продължителността на програмата. Идеално решение за моментите, когато любима дреха Ви трябва бързо. Налични са и програма за предпране за силно замърсено пране, с която пестите енергия, вода, препарат и време. AntiCrease+ пък, предпазва от намачкване на дрехите. Изберете ли тази функция, Beko HTV8636XS0 проветрява прането до 8 часа след края на програмата, за да го предпази от намачкване. Има и още много благинки. Сред тях са функция SteamCure с пара за намаляване на гънките, заключващ механизъм за защита на деца, електронна система за баланс, персонална програма, отложен старт, AddXtra опция за добавяне на пране след стартиране на пералнята и други.

 

Какви програми има пералня със сушилня Beko HTV8636XS0?

Всички необходими за пране на всички видове дрехи – за памучни материи; синтетика; Woolens/ Hand Wash за вълна ,,ръчно изпиране” с много деликатни движения; Cottons Eco спестяваща електроенергия и вода; програма за смесени дрехи; за горни дрехи; за джинси; бельо; кърпи; бърза програма за ежедневно пране; супер кратка Xspress Super Short програма; специална програма за ризи Shirts; решение за пухени дрехи Down Wear. Черешката на тортата е опцията Downloaded Program, с която можете да моделирате различни програми чрез HomeWhiz приложението.

 

Изберете Beko HTV8636XS0

Пералнята със сушилня е точният уред на който да делегирате грижата за прането и сушенето. С нея ще забравите за часовете изгубени в простиране и пране на ръка на деликатни тъкани. Тя е тиха, модерна, с иновативни технологии и ще се погрижи добре за цветовете и отличното изпиране на Вашите любими дрехи, спално бельо, хавлии. Заслужавате я!

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply