вторник, юни 18

Пералня със сушилня Beko HTE7616X0 – с изключително тих мотор ProSmart Inverter

Технологичната комбинация, от пране и сушене, което Beko HTE7616X0 предлага, е истинско чудо в света на домашните помощници. Уредът предоставя голям капацитет за изпиране от 7кг, които са напълно достатъчни да поддържат приветливия външен вид на едно три или четири членно семейство.

Дрехите в пералня със сушилня Beko HTE7616X0 се зареждат стандартно, от предно разположен люк, отварящ се от дясно наляво. Вътрешността на уреда е изградена от здрава неръждаема стомана, с което получавате дългогодишна гаранция и спокойствие за изключително безпроблемна експлоатация и здравина.

Beko HTE7616X0

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Максималната скорост на центрофугирана на дрехите е 1200 об/мин (rpm), като дори по време на този екстремен цикъл, уредът ще запази Вашето спокойствие и приятната тишина в помещението, благодарение на своята технология за контрол на шума – Silent Tech. Нивото на шум е едва 76 dB. Нивото на шум през останалото време за пране е 55 dB.

Освен почти незабележим по време на своята работа, уредът ще остане незабележим и в месечните Ви сметни за разход на електричество и вода. Годишната енергийна консумация е 1134 kWh, с което този комбиниран уред се нарежда в Class D в приетата скала за ефективност съгласно най-новите европейски стандарти.

Капацитетът на сушилнята побира 4кг дрехи, като нивото на шум отново няма да обезпокои Вашата почивка и ежедневни занимания със своите 66 dB. Ще можете да избирате из между 5 различни програми за сушене на дрехи, подбрани за ефикасното изсушаване на най-разпространените познати материи и тъкани.

От дигиталния контролен панел на пералня със сушилня Beko HTE7616X0 ще можете лесно да избирате предпочитаната от Вас температура на водата и скоростта на въртене на барабана, докато механичният въртящ бутон ще Ви предлага избор за: Памук, Изплакване, Синтетика, Сушене на памук, Down Wear, Ризи, Woollens/HandWash, Синтетично сушене, Downloaded Program, Wash & Wear, Hygiene+ Wash&Dry, Еко 40-60, Xpress/Super Xpress, Центрофугиране и източване и Wash&Dry 4 кг.

Beko HTE7616X0

Ако прочетеното до тук не стига, то значи е време да се запознаете с дългия списък от специални опции на пералня със сушилня Beko HTE7616X0, който ще Ви бъде полезен с функциите:

  • DrumClean+ – самопочистване на вътрешността на барабана;
  • Fast+ –  намаляване времето на цикъла на пране;
  • Prewash – предпране (допълнителна предварителна обработка) на силно замърсени дрехи;
  • AntiCrease+ – осигурява приблизително 120 минути периодично въртене в незагрят въздух в края на цикъла за намаляване на бръчките по дрехите;
  • Remote Control – управление и контрол на уреда от разстояние. За целта трябва да свалите приложение на Вашия Smart телефон или таблет. От приложението ще можете да се възползвате и от опцията Downloaded Program за сваляне на допълнителни програми и допълнителни функции;
  • Пране с пара – освежава, дезинфекцира и премахва миризмите от слабо замърсени дрехи.

Размери: дълбочина – 50см, широчина – 60см, височина – 84см.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply