четвъртък, юни 13

Пералня със сушилня Beko HTE10736XW – най-доброто предложение за 2022г

Търсите ли пералня със стандартни размери, която обаче да се различава по функциите и принадлежностите си спрямо останалите предлагани продукти. В такъв случай решението ще намерите в комбинираната пералня със сушилня Beko HTE10736XW. В нейните компактни размери ще намерите още сигурност, надеждност и възможност за разнообразна производителност.

Beko HTE10736XW

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Нека започваме. Уредът се зарежда предно, като капацитетът на неговия барабан може да побере товар от дрехи до 10кг. Това прави употребата на уреда изключително ефективна, особено за големите семейства с по две или три деца. Но, дори и да живеете сами, то отново ще можете да намерите за подобаващо да притежавате този уред в дома си, защото ще ограничите честите изпирания до само едно на седмица. Големият капацитет винаги е от полза!

От своя страна капацитетът на сушилнята побира 6кг, което също е оптимално количество за сушене на Вашите дрехи без да се занимавате с простиране на терасата и чакане по няколко дни за съхнене. Сушилнята притежава две отделни програми, подходящи съответно за дрехи от памук и за такива от синтетика.

В тялото на Beko HTE10736XW се крие мощен инверторен двигател ProSmart, създаден и усъвършенстван по нов начин, завъртащ барабана чрез магнити и без никакви четки и триене. Благодарение на иновативната технология, чрез която работи, ивертореният двигател ProSmart е много по-устойчив на повреди. Комбиниран е с Durable heater – никелиран нагревател, чието покритие издържа двойно повече на атаките на водата, високата температура и котления камък. Така че, ако искате и Вашата пералня да живее по-дълго – не е нужно да си купувате онзи препарат от едноименната реклама, а да изберете за дома си Beko HTE10736XW. Уредът е изграден по начин, гарантиращ дълга, дълга експлоатация.

Функции: Всяка една от функциите в комбинираната пералня Beko HTE10736XW е изградена с цел удобство и улеснение при употреба. Бутоните от контролния панел могат да се заключват от преждевременно натискане или спиране на задействания цикъл. Fast+ бутонът изпреварва края на програмата с 55%, в случай че Ви трябват чисти дрехи преждевременно. Time Delay пък действа напълно противоположно като отлага стартирането на прането с няколко часа по Ваш избор, в случай че искате да ползвате нощната тарифа или поради други причини. Prewash използвайте при силно замърсени дрехи, за да ги третирате двойно по-силно. В края на всяка една от програмите за изпиране, пералнята ще самопочиства своя барабан (DrumClean+), за да го подготви за следващата употреба. А, ако нямате възможност да извадите дрехите веднага след като пералнята ги е изпрала – няма проблем! Този добър помощник ще ги поддържа свежи и ненамачкани в продължение на часове чрез леки ритмични завъртания и фина обработка с пара (AntiCrease+).

Beko HTE10736XW

Убедихте ли се вече, че тази пералня е замислена така, че да внесе удобство и улеснение? Това дори не е всичко! Черешката на тортата просто ще Ви очарова, защото ще можете да управлявате функциите и настройките на уреда от разстояние (Remote Control). Седнали на дивана докато гледате телевизия или докато сте във Вашия офис. Изтеглете синхронизиращото приложение за умен дом HomeWhiz и управлявайте Вашата пералня директно през Вашия телефон или таблет.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply