неделя, май 26

Beko GNO4331XPN – Side by Side двукрил хладилник

BEKO е добре позната марка на пазара. Повечето специалисти смятат, че това е лидера в средния клас домашна техника. Въпреки това Beko GNO4331XPN е хладилник, достоен конкурент на високия клас уреди, като в много измерения дори ги превъзхожда.

Със своя увелчиен капацитет Beko GNO4331XPN се превръща в един от най-обемните хладилници. Цели 433 литра нетен обем. Това разбира се дължи на двукрилия корпус. Наистина огромното пространство е разделено на: 291 литра за хладилника и цели 142 литра за фризера. В хладилника има цели 8 броя рафтове и 3 броя отделения на вратата. Фризерът също е разделен на 8 отделения.

Beko GNO4331XPN

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Стандартно отделението за плодове и зеленчуци е по-добре изолирано, за да запази продуктите свежи за по-дълго време. В хладилника място намира и приятна, издръжлива поставка за бутилки. Рафтовете са направени от закалено стъкло, а най-важната им особеност е че те могат да бъдат местени, а вътрешният обем да бъде аранжиран, съобразно закупените от вас продукти. Така пространството в хладилника може да бъде изпозлвано по възможно най-добрия начин.

За разлика от стандартните хладилници, които имат едно отделение за плодове и зеленчуци, този хладилник разполага с допълнителни отделения, в които може да съхранвяте риба или млечни продукти.

Хладилникът разполага и със сситема за бързо замразяване и охлаждане, което е изключително полезно при силно компроментирани продукти. Системата No Frost помага за предотвратяване на нежелано замразяване в хладилника, както и за запазване на свежестта на продуктите, ако те са без защитна опаковка. Чрез NoFrost Dual Cooling хладилникът разполага с възможност за равномерно овлажняване и разпределение на температурата, в двете крила на хладилника.

Beko GNO4331XPN

Въпреки огромния си капацитет и системите за охлаждане, консумацията на Beko GNO4331XPN е изключително ниска – 302 kWh/годишно. Хладилникът е с енергиен клас А++, което го прави един от най-енергоспестяващите.

Външният вид също е изключително красив. Елегантен дисплей е позициониран на лявата врата. С него управлението на функциите е значително по-лесно. Вратите се отварят навън, а иноксовият цвят е достатъчно елегантен, за да пасне хладилникът на всяка кухня.

Единственото, за което трябва да внимавате са размерите: 90 х 59 х 177 см. Преди да закупите хладилника трябва да имате предвид, че Ви е необходима малко по-голяма кухня.

Все пак, това е един изключително добър хладилник. Лично аз го предпочитам пред по-скъпите предложения на пазара. BEKO като компания отдавна се е наложила като стабилен партньор, с висококачествени продукти. Beko GNO4331XPN не прави изключение.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply