сряда, април 24

Beko GNO4031GS – Просторен, стилен и интелигентен хладилник Side by Side

Beko GNO4031GS е модерен и функционален хладилник Side by Side, който съчетава в себе си голям капацитет, иновативни технологии и елегантен дизайн. С този модел ще получите достатъчно пространство за съхранение на хранителни продукти и напитки, както и удобство и удоволствие от използването му.

Просторен и функционален: С капацитет от 401 литра, Beko GNO4031GS ви предоставя обилно пространство за съхранение на хранителни продукти. Side by Side дизайнът му предлага две отделни секции – една за хладилник и една за фризер, което ви позволява лесно да организирате и намирате продуктите си. Допълнителните полици, кошници и чекмеджета са идеални за сортиране и подреждане на различни видове храни.

Иновативни технологии за запазване на свежестта: Beko GNO4031GS е оборудван със система NeoFrost Dual Cooling, която осигурява независимо охлаждане на хладилника и фризера. Това предотвратява прехвърлянето на миризми и влага между двете секции, запазвайки свежестта и вкуса на вашите продукти по-дълго време. Технологията Prosmart Inverter на компресора осигурява по-ефективно и тихо охлаждане, като същевременно спестява енергия.

Хладилник Side by side Beko GNO4031GS, 401 л, Клас E, NeoFrost Dual Cooling, Компресор Prosmart Inverter, Дисплей touch, H 180 см, Sticla Антрацит

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Дисплей и удобство на докосване: Хладилникът разполага с интуитивен дисплей на допир, който ви позволява лесно да контролирате настройките на температурата и да използвате различните функции на уреда. Този модерен интерфейс ви дава бърз достъп до информацията, която ви е необходима, и прави управлението на хладилника лесно и удобно.

Елегантен дизайн: Beko GNO4031GS се отличава с елегантен дизайн в стилен антрацитов цвят и стъклени врати, които не само придават модерна визия на уреда, но и са лесни за почистване. Този хладилник ще бъде стилен акцент във вашата кухня и ще придаде изтънченост на интериора.

Заключение: Хладилникът Side by Side Beko GNO4031GS е идеалното решение за хората, които търсят просторен, стилен и интелигентен уред за съхранение на хранителни продукти. С високата си енергийна ефективност, иновативните технологии и удобството на докосване, този модел предлага всичко необходимо, за да запазите храната свежа и организирана. Изберете Беко GNO4031GS и насладете се на пълна функционалност и стил във вашата кухня.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply