сряда, май 29

Двукрилен хладилник от Beko GNE64021XB

Beko GNE64021XB е хладилник от най-високия клас на Beko.

През годините компанията се доказа, като една от най-устойчивите в средния клас, а сега смело навлиза и в по-дълбоките води. Beko GNE64021XB е представител на последното поколение хладилници на компанията.

Това, което го отличава от средния клас е на първо място технологичното разнообразие. Например: хладилникът разполага с ваканционен режим. Доскоро това беше технология позната само на най-скъпите хладилници, но сега това се променя. Vacantion mode прави така, че хладилникът работи на по-ниски обороти, същевременно поддържащ най-добрия баланс между качеството и електроконсумация.

Все пак, ако ползвате хладилника нормално, годишната му консумация е изключително ниска – 434 kWh. Благодарение на подобрения си мотор, Beko GNE64021XB разполага с Енергиен клас А+. Автономията на хладилника при изключване от захранването е до 5 часа.

Beko GNE64021XB

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Този двукрил хладилник разполага с No Frost и Cooling Fan системи. Те дават възможност за равномерно охлаждане на хладилник и фризер и разпределяне на температурата в двете крила. No Frost системата помага за предотвратяване на нежеланото замръзване по продуктите. Посредством системите животът на продуктите се запазва за по-дълъг период от време, без това да нарушава качеството им.

Красивият Touch Screen дисплей е лесен за употреба и допълва красивия външен вид. Сребристият цвят е класически и подходящ за всеки дом. Вътрешността на хладилника се осветява от LED светлина.

Beko GNE64021XB

Преди закупуването на този продукт трябва да имате предвид размерите му – 91 х 70,5 х 179 см. Този тип хладилници не са подходящи за вграждане, но пък този модел е достатъчно красив, за да изглежда като естествен завършек на кухнята Ви.

Вътрешността е разделена от 5 броя рафтове, а на вратата има 3 отделения. ВЪв фризерът има 1 бр голямо чекемдже с капацитет на замръзване до 13 кг. Рафтовете в хладилника са стабилни и изградени от закалено стъкло. Те могат лесно да се аранжират в зависимост от размера на продуктите Ви, с което да бъде увеличен капацитета на дадено отделение. Хладилникът е в комплект с поставка за яйца и тава за лед.

Това е един прекрасен хладилник. Сравнение с конкурентите, той е на достъпна цена и също толкова добър. Beko GNE64021XB би бил чудесен избор за по-големи домакинства и малки заведения за хранене.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply