четвъртък, юни 13

Beko GN163241DXBRN: Съвършенство във Всяко Отношение

Създайте перфектния сценарий за съхранение на вашите храни с хладилникът Side by Side Beko GN163241DXBRN. С този модел вашият дом ще бъде изпълнен с иновации, които поддържат храните ви свежи и вкусни, докато елегантният дизайн добавя стил към вашия интериор.

Интелигентни Технологии: Beko GN163241DXBRN се отличава със своята NeoFrost Dual Cooling технология, която осигурява отделно охлаждане на хладилната и фризерната секция. Това позволява на храните да се запазят с оптимални свойства и вкус. HarvestFresh функцията осигурява подходяща светлина и влага, запазвайки витамините и свежестта на плодовете и зеленчуците за по-дълго време.

Хладилник Side by side Beko GN163241DXBRN, 576 л, NeoFrost Dual Cooling, HarvestFresh, Everfresh+, Клас E, Инверторен компресор, Диспенсър за вода Slim tank, Twist Ice Maker, H 179 см, Dark Inox

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Простор и Организация: С капацитет от 576 литра, вие ще разполагате с изобилие от пространство за съхранение на храните си. Everfresh+ технологията осигурява оптимални условия за съхранение на плодове и зеленчуци, които ще се запазят свежи и хрупкави.

С удобство и Стил: Диспенсърът за вода със Slim tank дава бърз и лесен достъп до охлаждана вода, като в същото време спомага за икономия на пространство. Twist Ice Maker-ът предлага лесно приготвяне на лед за вашия напитък.

Енергийна Ефективност: Инверторният компресор не само подобрява производителността на хладилника, но и осигурява по-ефективно използване на енергия, което води до икономии на разходи.

Beko GN163241DXBRN представлява синтез между иновативни технологии, практичност и елегантен дизайн. Този хладилник ще ви помогне да поддържате качеството на храните си, докато добавя стил и удобство към вашия домашен интериор.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply