четвъртък, юни 13

Beko GN163140ZGBN: Елегантност, Иновации и Простор за Вашия Дом

Съвременният начин на живот изисква не само функционалност, но и стил. В този контекст, двукрилият хладилник Side by Side Beko GN163140ZGBN съчетава изящество с иновации, предоставяйки най-доброто съхранение за вашия дом. С впечатляващ капацитет и напредни технологии, този модел е истинско бижу във всяка кухня.

Простор за Всички Продукти: С капацитет от 580 литра, този хладилник предоставя обширно пространство за съхранение на всякакви продукти. Вградената интелигентна организация на отделенията и рафтовете ви позволява да съхранявате храните си удобно и организирано.

Двукрилен хладилник Side by side Beko GN163140ZGBN, 580 l, Клас E, NeoFrost Dual Cooling, Инверторен компресор, Harvestfresh, Everfresh+, H 179 см, Черно стъкло

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Иновативни Технологии: Beko GN163140ZGBN е оборудван с технологията NeoFrost Dual Cooling, която осигурява отделни охладителни системи за хладилната и фризерната част. Това предотвратява прехвърлянето на миризми и запазва свежестта на храните. Инверторният компресор гарантира по-ефективна работа и по-ниски енергийни разходи.

Дълготрайност на Свежестта: HarvestFresh и Everfresh+ технологиите поддържат плодовете и зеленчуците в оптимално състояние за по-дълго време, запазвайки техните хранителни стойности и вкус.

Елегантен Дизайн: Черното стъкло с покритие против отпечатъци не само добавя стил и класа, но и предпазва повърхността от белези и следи.

Енергийно Ефективен: С класификация E за енергийна ефективност, хладилникът е икономичен и отговорен към околната среда.

Изглежда, Че Бъдещето Е Тук: Beko GN163140ZGBN предоставя удоволствие от съхранение на храните, като предлага висококачествени технологии и изчистен дизайн. Този модел съчетава функционалността, стила и иновациите, които днешният модерен дом изисква.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply