неделя, май 26

Хладилник Side by side Beko GN1416231XPN, 572 л, NeoFrost Dual Cooling, Active Fresh Blue Light, Ion guard, Компресор ProSmart Inverter, Display Тouch Сontrol, Twist Ice Maker, Клас F, H 182 см, Метален Look

Side by side Beko GN1416231XPN е хладилник за големи семейства, които предпочитат  уюта и комфорта на домашната кухня.

Beko GN1416231XPN

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Характерен за Side by side, моделът е с щедър обем /376 литра хладилник и 196 литра фризер/, 182 см височина и е подходящ за по-просторни кухненски пространства.

С отлични технически характеристики, които позволяват храната да се съхранява в оптимални условия за по-дълъг период от време и елегантен дизайн, Beko GN1416231XPN ще се превърне в „hot point” във вашия дом.

Както споменахме моделът е за големи семейства. Проектиран е с три големи рафта, изработени от безопасно стъкло, на които можете да съхранявате храна или по -тежки съдове; на вратите на хладилника има по три рафта, където можете да съхранявате по -малки буркани, кутии или бутилки, както и специално отделение за плодове и зеленчуци, които се възползват от функцията Active Fresh Blue Light (синя светлина поддържа ефекта на фотосинтезата и удължава срока на годност на плодовете и зеленчуците с 30%). А Системата за LED таванно осветление осигурява добра видимост дори за рафтовете в долната част.

Този хладилник е изключително надежден, енергоефективен и безшумен, защото е обезпечен с инверторен компресор ProSmart. Нивото на шума има стойност от 39 dB, по -ниска стойност в сравнение с други модели с подобен обем. Енергийната ефективност е класифицирана в клас F (по скала от А до G), като годишното потребление на енергия е 414 kWh .

Beko GN1416231XPN

Охладителната системае е с технология Neo Frost Dual Cooling, като вътрешното охлаждане се постига чрез независими въздушни потоци за всяко отделение. По този начин се осигуряват оптимални условия на влажност и се избягва обмяната на миризми между отделенията.

Външният контролен панел има цифров дисплей с две зони и сензорни селектори за промяна на температурите и активиране на допълнителни функции. Тези функции са режим на бързо охлаждане и замразяване или ваканция, което намалява консумацията на енергия, когато не сте у дома.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply