неделя, май 26

Beko FSM65330DAS – Стилна и функционална комбинирана готварска печка за перфектни кулинарни изживявания

Beko FSM65330DAS е модерна и елегантна комбинирана готварска печка, която предлага разнообразие от функции и възможности за готвене. Този кухненски уред не само привлича вниманието със своя атрактивен дизайн в антрацитов цвят, но и предлага перфектно съчетание от нагревателни зони и мултифункционална фурна за всички вашите кулинарни предпочитания.

Дизайн и размери: Beko FSM65330DAS притежава съвременен и стилен дизайн, който се вписва перфектно във всяка модерна кухня. Външният му вид в антрацитов цвят придава изтънченост и елегантност на уреда. С размери от 60 см, тази готварска печка е идеално решение за ограничени пространства, без да прави компромис с функционалността.

Готвене на плота: Beko FSM65330DAS разполага с четири нагревателни зони, които ви позволяват да приготвяте няколко ястия едновременно. Електрическото запалване прави включването на горелките бързо и лесно. Можете да регулирате интензивността на нагряване на всяка зона, за да постигнете перфектни резултати в готвенето.

Комбинирана готварска печка Beko FSM65330DAS, 4 нагревателни зони, Ел. запалване, Мултифункционална ел. фурна, 60 см, Клас A, Антрацит

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Мултифункционална фурна: Фурната на Beko FSM65330DAS предлага множество функции и режими на готвене, които ви позволяват да приготвяте различни ястия с лекота. Благодарение на класификацията си А, тази фурна осигурява ефективност и икономия на енергия. Мултифункционалността й ви дава възможност да избирате от различни режими на готвене, включително горен и долен нагревател, грил, вентилатор и други, които ви помагат да приготвяте ястия с перфектно приготвената и хрупкава кора или равномерно запечена вътрешност.

Удобство и функционалност: Beko FSM65330DAS е снабдена с практични функции, които правят готвенето още по-удобно и безопасно. Фурната разполага със защита от деца, която предотвратява случайно включване или промяна на настройките от малки деца. Таймерът ви позволява да задавате точно време за готвене, за да постигнете най-добрите резултати. Освен това, лесното почистване на фурната е гарантирано благодарение на специалната самопочистваща система EcoClean Direct, която абсорбира и разлага мазнините и остатъците, което ви спестява време и усилия.

Заключение: Beko FSM65330DAS е надеждна и функционална комбинирана готварска печка, която ще ви помогне да се насладите на перфектни готварски резултати. Съчетавайки стилен дизайн, разнообразие от функции и лесна употреба, този уред е отличен избор за всеки, който цени удобството и качеството в кухнята. С Beko FSM65330DAS ще имате възможността да готвите вкусни ястия с лекота и да се наслаждавате на перфектното си кулинарно изживяване.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply