понеделник, юни 24

Beko DVN06430W – съдомиялна за 14 комплекта с 6 програми за измиване

Beko DVN06430W е съдомиялна, която има голям капацитет на съвместимост, разнообразие от програми и енергийна ефективност.

Beko DVN06430W е оборудвана с технология AutoglassShield, която защитава любимите ви стъклени съдове. Технологията се грижи за вашите стъклени чаши, като същевременно предотвратява и запазва същите здрави за по-дълъг период от време.

ECO програмата не само се грижи за съдовете, но и поради ниската си консумация на ел енергия, щади околната среда. Съдомиялната разполага с Енергиен клас А+++. При редовна употреба на уреда, годишната й консумация достига само 237 kWh. Консумацията енергия за един цикъл е 0.83 kWh и 11.5 литра вода.

Beko DVN06430W

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

При измиване и приключване на работа на уреда, съдомиялната автоматично отваря вратата. Така Beko DVN06430W предпазва от натрупване на нежелани миризми и изсушава съдовете по-бързо от обичайното. Функцията подобрява изсушаването, чрез проникване на естествен въздух и отстраняване на парата.

По-малките домакинства не бива да се притесняват, че трябва да пускат съдомиялната само, когато е пълна. С опцията Flexible HalfLoad, може да измиете съдовете, дори на половин пълна съдомиялна. Въпреки това, консумацията на енергия и вода е по-малко от обичайното.

За силно замърсени съдове, уредът разполага с програма за измиване на много мръсни чинии. Intensive 70 използва вода при високи температури за пране, като добавя допълнителни цикли за изплакване, включително с гореща вода.

За блясъка и полирането на съдовете се грижи програма Quick & Shine. Само за 58 минути, машината възстановява блясъка на ежедневно ползвани съдове с ниско ниво на замърсяване. Подобрената гъвкавост на съдомиялната позволява бързо зареждане и преместване така, че да използвате максималния капацитет на съдомиялната. Уредът е с увеличен капацитет от 14 комплекта.

Beko DVN06430W

За леко замърсените прибори има бърза програма от 30 минути. Въпреки това, ако съдовете не са измите изцяло, програмата има опция за удължаване.

Размерите на съдомиялната са 85 см х 59.8 см х 60 см и е подходяща за по-големи семейства, домакинства които обичат да посрещат гости и всички, които ценят качеството.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply