четвъртък, юни 13

Сушилня за дрехи Beko DS7139TX – кондензационна сушилня с 15 различни програми

В днешното забързано и динамично ежедневие, сушилнята е необходимост. Особено, що се касае до семейства с едно, две или повече деца. И още повече, когато навън е студено и не съществува такава възможност за дрехите, да изсъхнат бързо и да са готови за обличане на следващия ден.

Сушилня Beko DS7139TX е кондензационна сушилня, което означава, че за изсушаването на прането, уредът използва допълнително вкаран горещ въздух. По време на кондензацията по естествен път се образува пара, която се събира в специален резервоар или се отвежда в отточната система от тръби, чрез помпа.

Beko DS7139TX

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Уредът е със стандартно монтиране, бял на цвят, с предно зареждане и с кухина изработена от неръждаема стомана.

Контролният панел е дигитален тип, като от него можете да избирате и нагласяте сред 15 различни програми: Смесено сушене; Памук; Дънки; Вълна; Eco; Освежаване; Синтетика; Mix; Кърпи; Завивки; Sport; Outdoor / Sports. Разнообразието от програми Ви помага да регулирате настройките, според спецификациите на различните материи, като по този начин ще предпазите тъканите от разтягане, прекомерно намачкване или обезцветяване.

Beko DS7139TX

Сушилня Beko DS7139TX използва няколко водещи функции, нареждащи се сред най-масово търсените и ползотворни функции:

  • OptiSense – съкращава времето за изсушаване на дрехите спрямо тяхното количество и тежест;
  • Aquawave – притежаваща специален патент над формата на барабана и стъклената врата. Вместо овални, те са скосени, с което се постига по-добър ъгъл на смесване и притискане на дрехите по време на цикъла на преобръщането и въртенето им;
  • Hygiene+ – предоставя по-хигиенизирано подсушаване на дрехите, като елиминира микробите и бактериите, които се оформят по естествен път в топлия и влажен въздух. Изключително полезна технология, когато става въпрос за сушене на детски и бебешки дрешки.
  • Xpress Super Short – безценна програма при липса на достатъчно време за изчакване на пълния цикъл на подсушаване на дрехите. Това е супер къс цикъл, който изключително бързо ще Ви снабди със сухи и почистени дрехи, готови за обличане веднага;
  • Auto Anticrease – поддържа дори дълго оставените дрехи вътре в барабана, без намачкване, без гънки и без неприятна миризма.

Beko DS7139TX е с компактни размери от: дълбочина 58.9см; широчина 59.7см; височина 84.6см и тегло от 33.5кг.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply