вторник, юни 18

Beko DIS25011 – Съдомиялна с Усъвършенствана Ефективност и Компактен Дизайн

Beko DIS25011 е отличен пример за това, че вграждането на съдомиялна в малка кухня не трябва да бъде жертва във функционалност и ефективност. С компактните си размери и множество функции тази съдомиялна е идеална за семейства и отделни лица, които ценят качеството и икономичната експлоатация.

Съдомиялна за вграждане Beko DIS25011 11 комплекта, 8 програми, Клас E, Инверторен мотор ProSmart™, Extra Drying, AquaIntense®, Mini 30’, 45 см

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Със своите 11 комплекта, DIS25011 може да поеме всички съдове след голямо семейно обядно парти или дори след няколко дни без да се стартира. Това прави този модел подходящ за малки и средни семейства, както и за офиси или студентски апартаменти.

Интелигентният Инверторен мотор ProSmart™ гарантира тиха работа и намалена консумация на енергия. Забравете за гласния шум, когато съдомиялната ви работи. DIS25011 ще се погрижи за вибрациите и шума, докато вие се наслаждавате на спокойствие.

Функцията Extra Drying гарантира, че съдовете ви ще бъдат сухи и готови за поставяне на мястото си в шкафовете още след като приключи програмата. Вижте как вашият чайник, стъклени чаши и прибори се изсушават без замъгляване и капки.

AquaIntense® е функция, която ви помага да се отървете от дори най-упоритите замърсявания на съдовете. Водният струя под високо налягане прониква във всеки ъгъл и върви след всяка чиния и тава.

Програмата Mini 30’ ви осигурява възможността за бързо почистване на по-малки количества съдове, без да губите време или електроенергия.

С клас на енергийна ефективност Е, DIS25011 помага за намаляване на вашия разход на енергия и вода, предоставяйки качествено и икономично почистване.

Beko DIS25011 съчетава компактни размери с висока ефективност, гарантирайки, че дори в малка кухня можете да се наслаждавате на перфектно чисти и сухи съдове след всяко използване.

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Leave A Reply