сряда, април 24

Сушилня за дрехи Beko DG8540SX, Термопомпа, 8 кг, Клас A+++, Мотор Prosmart Inverter, Сушене Hybrid, Hygienic Refresh, Hygienic Drying, LCD, Бял

Beko DG8540SX e премиум, иновативна, от ново поколение сушилня, която е класифицирана във високия клас на домашната техника и оправдава максимално съотношението цена-качество-спецификации. Тя е идеалният избор, ако търсите високопроизводителна сушилна машина, която да отговаря на всички ваши ежедневни нужди.

Важно е да отблележим, че машината е  сертифицирана от Woolmark Apparel Care,  което е максималният сертификат, издаден от The Woolmark Company за марки, които отговарят  на най-високите стандарти за качество, включително за сушене дрехи, които имат етикет само за ръчно пране. Този сертификат също така удостоверява, че сушилнята ще използва минимална консумация на енергия, намалявайки разходите и въздействието върху околната среда.

Beko DG8540SX

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Капацитетът й на зареждане е 8 кг и е перфектна за големи семейства.

Както споменахме, уредът се отличава с висока ефективност, висока устойчивост и ниски нива на шум, обезпечени от енергиения клас  A+++  и от специалния инверторен мотор ProSmart, който благодарение на дизайна си без четка покрива всички горепосочени критерий. Beko DG8540SX е сушилня сбъдната мечта за бюджета, защото позволява да се възползвате максимално от нея, без да рефлектира върху месечните ви разходи или на спокойствието ви.

Нежна грижа и намаляване до минимум нуждата от гладене е основна мисия на системата AquaWave, която благодарение на  уникалната форма на барабана и специално разработени гребла, които позволяват плавно движение на прането по време на сушене, имитират естествения ритъм на вълните за едно по-ефективно и защитено сушене.

Beko DG8540SX

Beko DG8540SX е обезпечена с интелигентна система  Opti Sense, която регулира времето за сушене според натоварването и следи влажността, така че дрехите да бъдат равномерно и ефективно изсушени. Opti Sense освен за високата производителност, се грижи и за високата енергоикономичност.

Моделът е с богато меню от програми, които максимално ще се погрижат за всякакъв тип дрехи и техните материи, от които:

Тениски

Памук

Дънки

Спорт

Eco памук

Синтетика

Gentle Care

Duvet / Downwear

Hygienic Drying

Hygienic Refresh

Night Dry

Mix/Daily

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply