неделя, май 26

Сушилня Beko DF7412PA, 7 кг, Клас A++, Термопомпа, EcoSense, EcoGentle, Регулиране на нивото на сушене, Бял

Beko DF7412PA е компактна, със съвременен дизайн сушилня, която ще се побере и в малки помещения, без да поглъща пространството. Капацитетът й на зареждане е до 7 кг и е перфектна за стандартни домакинства.

Beko DF7412PA

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Моделът е обезпечен с термопомпа, която позволява максимална ефективност и ниска консумация на енергия. С енергиен клас  A+++ -10% тя пести 73% енергия в сравнение с вентилационните или кондензаторните машини с енергиен клас С.  Технологията EcoGentlе позволява запазването на топъл въздух и неговата рециркулация, като дрехите се сушат при ниска температура, така че да се наслаждавате на ярките им цветове за по -дълго време. Затвореният кръг с термопомпа е най – ефективният в процеса на сушене в сравнение с конвенционалните модели.

Сушилня Beko DF7412PA е оборудвана със специален сензор EcoSense, който  интуитивно открива степента на влажност и сушене на прането и автоматично спира процеса на сушене с горещ въздух, за да освободи студения. Така сушенето е по -ефективно и икономично.

Уредът е с 15 програми изцяло съобразени с нуждите на съвременния човек. Ето и част от тях:

Hygiene +

Искате по-високо ниво на дезинфекция? Програмата Hygiene + е проверена и одобрена от Allergy UK и перфектно ще стерилизира цялото пране. Подходяща е за сушене на детски дрехи, бельо, кърпи.

Freshen up

Освежете дрехите и премахнете неприятните миризми чрез програмата Freshen up, само за 10 минути без горещ въздух.

Дънки

Програмата осигурява перфектно и хомогенно сушене дори за дебели тъкани, които са по – трудни за сушене чрез стандартни програми, особено по краищата, където дебелината на тъканта е много по – голяма, като при дънките и панталоните.

Daily Express

Ежедневната програма позволява сушене на синтетично пране, памучни или спортни дрехи, обувки и аксесоари за ежедневна употреба.

Mix/Daily

Смесената програма позволява сушене на синтетично и памучно пране в същия цикъл на сушене, но може да се използва и за сушене на спортни дрехи и обувки за ежедневна употреба.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply