четвъртък, юли 25

Beko BRHPG120 – Интелигентен Климатик за Изключителен Комфорт и Ефективност

Beko BRHPG120 е иновативен климатик, който изпъква с усъвършенствани функции и умни технологии, предоставяйки на потребителите ненадминат комфорт и висока енергийна ефективност. Със своите 12000 BTU и клас A++/A+, този модел предлага мощно охлаждане и отопление, подходящи за всяко време на годината.

Едно от ключовите предимства на Beko BRHPG120 е вградената HomeWhiz Wi-Fi Control технология. Това позволява на потребителите да контролират климатика от всяко място, използвайки специално разработеното мобилно приложение. С помощта на Wi-Fi функцията, потребителите могат да регулират температурата, да активират различни режими и да графиконизират работата на климатика според своите нужди, предоставяйки персонализиран комфорт.

Климатик Beko 12000 BTU, Клас A++/A+, HomeWhiz Wi-Fi Control, Функция отопление, Silver Ion, ZoneFlollow, SelfClean+, Включен монтажен комплект, BRHPG120, Бял

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Функцията за отопление прави този климатик подходящ за използване през цялата година. Независимо дали става въпрос за зимно студено време или горещо лято, Beko BRHPG120 осигурява оптимални условия за вашето пространство, осигурявайки комфорт и уют във всяка ситуация.

Сребърните йони, вградени във филтрите на климатика, предоставят по-високо качество на въздуха. Тези йони помагат за борба с бактериите, вирусите и алергените, осигурявайки по-здравословна и чиста въздушна среда в помещението.

ZoneFollow технологията на Beko BRHPG120 гарантира равномерно разпределение на температурата в цялото помещение. Тази функция осигурява комфорт и удобство, като предотвратява появата на зонови разлики в температурата и осигурява оптимални условия във всяка част на стаята.

SelfClean+ е още една иновативна характеристика, която прави BRHPG120 лесен за поддръжка. Тази функция автоматично почиства вътрешното тяло на климатика, предотвратявайки натрупването на влага и бактерии, което осигурява по-дълъг живот на устройството и чист въздух за потребителите.

Интегрираният монтажен комплект, включен в пакета, предоставя удобство и лесно инсталиране на системата без допълнителни разходи. Това е отлично решение, което спестява време и усилия при монтажа на климатика.

Beko BRHPG120 е съчетание от високоефективни технологии, стилен дизайн и умни функции за управление. С клас A++/A+ за енергийна ефективност, интелигентно Wi-Fi управление, функция за отопление и автоматично почистване, този модел гарантира не само комфорт, но и икономия на енергия, като е идеално решение за съвременния потребител, търсещ интелигентни решения за своя дом. Beko BRHPG120 е надежден, функционален и енергийно ефективен климатичен уред, който предлага ненадминат комфорт и качество на въздуха във всеки момент.

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Leave A Reply