сряда, април 24

Beko BDSA250K3SN – Компактен и функционален вграден хладилник за организирано съхранение

Beko BDSA250K3SN е идеалният избор за тези, които търсят компактен и функционален хладилник за вграждане. Със своята вместимост от 220 литра и удобни функции, този модел е проектиран да осигури организирано и оптимално съхранение на хранителни продукти, въпреки ограниченото пространство.

Капацитет и уредба: Beko BDSA250K3SN разполага с вместимост от 220 литра, която е достатъчна за семейства и домакинства с по-малки нужди от съхранение на храна. Вътрешното разпределение на хладилника е практично организирано с рафтове, кошници и отделения, които ви помагат да подредите храните по удобен начин и да намирате необходимите продукти лесно и бързо.

Регулируем термостат: BDSA250K3SN разполага с регулируем термостат, който ви позволява да контролирате и настройвате температурата в хладилника според вашите нужди. Това ви дава възможност да поддържате оптималната свежест на различните видове храни и напитки.

Хладилник с 2 врати за вграждане Beko BDSA250K3SN, 220 л, Регулируем термостат, Клас F, H 144.8 см

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Енергийна ефективност: Със своя клас F на енергийна ефективност, Beko BDSA250K3SN се отличава с по-ниска консумация на електроенергия. Това помага да намалите разходите си за енергия и да допринесете за опазването на околната среда.

Компактен дизайн: С височина от 144.8 сантиметра, този вграден хладилник с две врати е идеален за малки кухни или ограничено пространство. Той се интегрира перфектно във вашия интериор и предоставя удобство на достъп и използване.

Заключение: Beko BDSA250K3SN е практичен и функционален вграден хладилник, който предлага оптимално съхранение на хранителни продукти на ограничено пространство. Със своя регулируем термостат, компактен дизайн и енергийна ефективност, този модел е идеален за малки семейства или домакинства. Независимо дали го използвате в къщи или в апартамент, Beko BDSA250K3SN ще ви предостави надеждност и удобство в ежедневието ви.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply