петък, юни 14

Beko BDIS38120Q: Компактна и Мощна Съдомиялна с Превъзходна Производителност

В съвременния свят, където мястото в кухнята става все по-скъпо и ценно, намирането на съдомиялна, която съчетава компактност и мощност, става ключов въпрос. Beko BDIS38120Q представлява този чудесен баланс между ефективност и пространство, който вие търсите.

Съдомиялна за вграждане Beko BDIS38120Q 11 комплекта, 8 програми, E, AquaIntense, Мотор ProSmart Inverter, AutoGlassShield ®, Fast+™, 45 см

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

С 11 комплекта капацитет,  Beko BDIS38120Q съчетава компактния размер с впечатляващ капацитет. Тя е идеална за семейства или за тези от вас, които живеят в малки апартаменти, но не искат да правят компромис с производителността.

Този модел разполага с Мотор ProSmart Inverter, който не само намалява шума по време на работа, но и увеличава ефективността на енергопотреблението. Това означава по-ниски сметки за електроенергия и по-дълъг живот на съдомиялната.

Една от най-интересните характеристики на тази съдомиялна е AquaIntense. Тази иновативна технология използва специална пръскалка, която увеличава силата на водния поток, за да почисти дори най-замърсените съдове. Така може да забравите за предварително намокряне или почистване преди зареждане.

Със своите 8 програми, включително Fast+™, Beko BDIS38120Q предоставя разнообразие и гъвкавост. Бързата програма Fast+™ ви позволява да почистите съдове бързо и лесно, когато сте в спешна нужда от чисти съдове.

AutoGlassShield ® технологията предпазва стъклените съдове от корозия и повреди. Това означава, че любимите ви чаши и стъклени съдове ще останат красиви и без царапини дълго време след употреба.

С класификация Е за енергийна ефективност, Beko BDIS38120Q допринася и за икономия на енергия и защита на околната среда.

С Beko BDIS38120Q, вие получавате мощност, производителност и компактност в едно устройство. Тя съчетава всички необходими характеристики, за да гарантира, че съдовете ви са чисти и блестящи след всяко измиване, без значение на лимитирания кухненски капацитет.

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Leave A Reply