събота, април 13

Съдомиялна за вграждане Beko BDIS38040A – Ефективност, удобство и стил в малки пространства

В съвременния свят, в който домовете стават по-малки и компактни, вие все още можете да се наслаждавате на всички предимства на мощна съдомиялна. Beko BDIS38040A е идеалният избор за малките кухни, предлагайки впечатляваща ефективност и функционалност на ограничено пространство.

Съдомиялна за вграждане Beko BDIS38040A, 10 комплекта, 8 програми, Клас C, AutoDose, Мотор ProSmartInverter, AutoGlassShield, SelfDry, Hygiene Intense, Отделение за прибори, Mini 30, 45 см

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Една от най-големите предимства на тази съдомиялна е нейният AutoDose функция. Този иновативен механизъм автоматично дозира точното количество миещ препарат, което се изисква за всеки цикъл на измиване. Това не само поддържа качеството на почистването на високо ниво, но и осигурява пестене на миещ препарат и вода.

Съдомиялната BDIS38040A има ефективен и надежден Мотор ProSmart Inverter. Този тип мотор осигурява не само по-ниска консумация на енергия, но и намалява нивото на шум по време на работа. Това означава, че можете да се наслаждавате на тишина в дома си, дори по време на работа на съдомиялната.

AutoGlassShield технологията предпазва деликатните стъклени и порцеланови съдове от повреди и корозия. Тази функция удължава живота на вашите съдове и ги предпазва от нежелани следи и забелязани наранявания след всяко измиване.

Една друга изключителна характеристика на BDIS38040A е SelfDry функцията. Тя осигурява, че съдовете ви ще бъдат напълно сухи и готови за използване веднага след завършване на цикъла на измиване. Това предотвратява необходимостта от допълнително изсушаване или ръчно полиране.

Със своите 10 комплекта капацитет и надеждна ефективност, тази съдомиялна предоставя всичко необходимо за чисти съдове и чудесен стил в малката ви кухня. И с клас C за енергийна ефективност, тя съчетава производителност и икономия на енергия в едно. Beko BDIS38040A е най-добрият приятел на малките кухни.

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Leave A Reply