вторник, юни 18

Съдомиялна за вграждане Beko BDIS38020Q – Малък Размер, Голяма Производителност

Съдомиялните се превърнаха в неотделима част от съвремения начин на живот, обаче не винаги разполагате с достатъчно място в кухнята за големи уреди. Тук на сцената влиза Beko BDIS38020Q, съдомиялна за вграждане с компактни размери и изключителна производителност.

Съдомиялна за вграждане Beko BDIS38020Q, 10 комплекта, 8 програми, Клас E, AquaIntense, Мотор ProSmart Inverter, All in 1, Hygiene Intense, Mini 30, 45 см

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

С капацитет от 10 комплекта, BDIS38020Q може да поеме съдове и прибори след едно усилена семейно обяд или вечеря. Независимо дали сте студент, живеещ в студио апартамент, или младо семейство, тя е перфектното решение.

С Мотор ProSmart Inverter, тя не само чисти съдовете ви ефективно, но и го прави много тихо и с по-малко вибрации. Това означава, че можете да стартирате съдомиялната ви по всяко време, дори и по време на разговор или гледане на филм.

Beko BDIS38020Q притежава AquaIntense технология, която използва специална пръскалка, като увеличава водния поток, за да справя с най-трудните замърсители. Така можете да забравите за предварително намокряне и почистване преди зареждане, спестявайки време и усилия.

С 8 програми, включително Hygiene Intense и Mini 30, вие разполагате с разнообразие и гъвкавост за измиване на съдове. Програмата Hygiene Intense е идеална след приготвянето на сурови меса и яйца, гарантирайки, че съдовете ви са безопасни за употреба.

С Клас E за енергийна ефективност, тя не само чисти, но и помага за намаляване на вашия разход на електроенергия и вода.

Завършвайки, Beko BDIS38020Q представлява отлично решение за тези, които търсят компактна съдомиялна с голям капацитет и впечатляващи функции. Тя няма да ви подведе и ще ви помогне да спестите време и усилия, докато съдовете ви са перфектно чисти след всяко измиване.

Leave A Reply