четвъртък, юни 13

Beko BDIN39640A – Вграждане, Интелигентност и Качество в Едно

Beko BDIN39640A е една от най-съвременните и интелигентни съдомиялни на пазара, предназначена за вграждане. Този уред съчетава впечатляваща вместимост с множество иновации и технологични функции, които правят почистването на съдовете лесно и ефективно.

Съдомиялна за вграждане Beko BDIN39640A, 16 комплекта, 11 програми, AutoDose, HomeWhiz чрез WiFi, HygieneIntense, SteamGloss, DeepWash, Fast+, HalfLoad, CornerIntense, Motor ProSmart Inverter, AutoDoor Opening, Sliding Fit+, Клас C, 60 см

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК!

С капацитет от 16 комплекта и 60 см ширина, Beko BDIN39640A предоставя достатъчно пространство за съдове и прибори, подходящо за големи семейства и специфични нужди. Всеотдайниците за талии и чинии, които трудно пасват в стандартните модели, сега могат да бъдат лесно почистени.

Една от ключовите характеристики на тази съдомиялна е AutoDose системата. Тя измерва точното количество препарат, необходимо за текущия цикъл на почистване, осигурявайки оптимални резултати и предпазвайки околната среда. Никога повече няма да се тревожите за дозата на миещия препарат.

Съдомиялната Beko BDIN39640A може да бъде контролирана и управлявана чрез Wi-Fi връзка, благодарение на интегрирания HomeWhiz модул. Това означава, че можете да стартирате или спрете уреда и да изберете подходящата програма дори от разстояние, използвайки вашия смартфон.

HygieneIntense програмата премахва до 99,9% от всички бактерии и микроорганизми, гарантирайки почистени и дезинфекцирани съдове. Съдовете след този цикъл са безупречно чисти и сигурни за вас и вашето семейство.

SteamGloss и DeepWash са функции, които ви предоставят идеален блясък на чиниите и стъклата. Този модел притежава и функция за AutoDoor Opening, която автоматично отваря вратата след приключване на програмата, за да осигури перфектно сушене и без следи от водни капки.

BDIN39640A съчетава Motor ProSmart Inverter, който гарантира тиха работа и по-ниска консумация на енергия. Дори и при интензивни цикли, съдомиялната ще работи без да ви пречи с неприятен шум.

С функции като Fast+, HalfLoad, CornerIntense, Sliding Fit+ и множество други, тази съдомиялна предоставя перфектни резултати и икономична експлоатация, което я прави идеален избор за модерната кухня.

Със своят клас на енергийна ефективност С, Beko BDIN39640A се грижи за икономичността и опазването на околната среда. Това е интелигентна съдомиялна, която отговаря на всички изисквания за перфектна хигиена и чистота в кухнята ви.

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК!

Leave A Reply