петък, юни 14

Превъзходство и Удобство със Съдомиялна за Вграждане Beko BDIN38651C

Когато става въпрос за съдомиялни, Beko BDIN38651C изпъква с върховна производителност и напреднали технологии, които правят ежедневната ви грижа за съдовете по-лесна и по-ефективна.

С капацитет от цели 16 комплекта, BDIN38651C прави измиването на съдовете за голяма семейства или при събирания с приятели по-малко задача и по-удобна. Вече няма нужда от няколко цикъла за измиване.

Съдомиялна за вграждане Beko BDIN38651C, 16 комплекта, 8 програми, TrayWash, Fast+, CornerIntense, Motor ProSmart Inverter, AutoDoor Opening, Active Ventilation, Клас B, 60 см

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Един от ключовите акценти на тази съдомиялна е TrayWash, който е идеален за по-големи съдове и тави. Тази функция разделя горния и долния съдомиялни отделения, за да се постигне максимално ефективно измиване.

Технологията Fast+ значително намалява времето за измиване, като същевременно запазва перфектния резултат. Това означава, че се освобождават повече време за други важни задачи в кухнята.

CornerIntense е още една умна функция, която се грижи за труднодостъпните ъгли и кутии на вашите съдове. Този иновативен дизайн гарантира, че дори най-упоритите замърсители се отстраняват с лекота.

Интелигентният Motor ProSmart Inverter увеличава ефективността и продължителността на съдомиялната, като същевременно намалява шума при работа. Това е особено полезно при работа през нощта, когато искате да избегнете дразнещите шумове.

Функциите AutoDoor Opening и Active Ventilation осигуряват, че вашите съдове излязат перфектно сухи и готови за употреба веднага след края на цикъла.

С класификация B за енергийна ефективност, тази съдомиялна предоставя икономична и екологично приятна алтернатива.

Beko BDIN38651C е съдомиялна, която предлага най-доброто от света на измиването на съдове. Тя съчетава висок клас технологии с голям капацитет и удобство, правейки я отличен избор за домакинства с високи изисквания.

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Leave A Reply