четвъртък, април 18

Beko BDIN38644D – Изтънчен стил и Ефективност във Вашия Дом

Beko BDIN38644D представлява изключително висококачествена съдомиялна машина, която комбинира високата вместимост, стилни дизайнерски елементи и множество интелигентни функции, правейки я идеален акцент във вашата кухня.

Съдомиялна за вграждане Beko BDIN38644D, 16 комплекта, 8 програми, Клас C, HygieneIntense, Мотор ProSmart Inverter, LCD дисплей, SteamGloss, HalfLoad, Fast+, 60 см, Pearl Inox

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК!

С капацитет от 16 комплекта и стандартна ширина от 60 см, тази съдомиялна предлага обем, подходящ за семейства и хоби готвачи. Не се налага да миете съдове постоянно, защото с BDIN38644D можете да поставите дори големи чинии и тенджери без грижа за пространство.

Една от ключовите характеристики на Beko BDIN38644D е функцията HygieneIntense, която гарантира премахване на 99,9% от бактериите и микроорганизмите. След всеки цикъл на почистване, съдовете са сигурни за употреба и перфектно чисти.

Съдомиялната машина е оборудвана с Мотор ProSmart Inverter, който осигурява тиха и икономична работа. С BDIN38644D няма да бъдете нарушавани от неприятния шум на миещия цикъл.

С помощта на SteamGloss, съдовете ви ще се радват на блясък и идеален завършек. Прозрачните чаши и стъкла ще изглеждат сякаш са излязли директно от магазина.

Функцията HalfLoad позволява стартирането на съдомиялната с половин товар, което е особено полезно, когато нямате достатъчно съдове, за да напълните целия барабан. С Beko BDIN38644D няма излишно консумиране на енергия и вода.

Благодарение на Fast+ програмата, съдовете ви се мият по-бързо, което е идеално, когато имате нужда от бързи резултати. Машината съчетава ефективност и удобство.

BDIN38644D има интуитивен LCD дисплей, който ви позволява лесно да изберете желаната програма и да следите напредъка на миещия цикъл. Със своя съвременен и стилен външен вид, тази съдомиялна ще придаде изтънченост на всяка кухня.

Със своя клас на енергийна ефективност С, Beko BDIN38644D се грижи и за икономичността и околната среда. Това е съдомиялна, която предоставя на семействата и готвачите всичко необходимо за безупречно чисти съдове, независимо от обема и степента на замърсяване.

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК!

Leave A Reply