неделя, май 26

Съдомиялна за вграждане Beko BDIN38531D – Перфектната Балансираност на Ефективност и Удобство

Beko BDIN38531D представлява истинска перла сред вгражданите съдомиялни на пазара. С обем от 15 комплекта, тя впечатлява както със своята вместимост, така и с обширния си набор от функции, гарантиращи, че вашите съдове винаги ще бъдат перфектно чисти и сухи.

Съдомиялна за вграждане Beko BDIN38531D, 15 комплекта, 8 програми, Клас D, Мотор ProSmartInverter, HygieneIntense, CornerIntense, Automatic Door Opening

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

С мотор ProSmart Inverter, този уред предлага по-голяма ефективност и издръжливост. Този мотор не само намалява нивото на шум, но и удължава живота на съдомиялната. Благодарение на него, BDIN38531D е икономична и екологична съдомиялна.

Със своите 15 комплекта капацитет, тази съдомиялна е идеална за големи семейства или за тези, които обичат да приемат гости. Тя е създадена, за да справя с всякакви предизвикателства – дори и след голямо събиране или празник.

Функцията HygieneIntense гарантира, че съдовете ви са перфектно чисти и дезинфектирани. Тя използва високи температури и специални промивки, които премахват бактериите и микробите, предоставяйки ви наистина хигиенично почистване.

CornerIntense е функция, която се грижи за равномерното почистване на всички ъгли на съдовете. Това означава, че дори и най-загънатите и скрити ъгли на съдовете ви ще бъдат перфектно измити.

Една от удивителните черти на тази съдомиялна е автоматичното отваряне на вратата след завършване на програмата. Този удобен детайл позволява на влажните съдове да се изсушат при естествена вентилация, без да е необходимо ръчно отваряне на вратата.

С класификация D за енергийна ефективност, тази съдомиялна осигурява икономия на енергия и вода, като намалява разходите и нивата на въглероден отпечатък.

Вгражданата съдомиялна Beko BDIN38531D е идеалният баланс между ефективност и удобство. С нея ще имате перфектно чисти съдове и повече свободно време за себе си.

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Leave A Reply