четвъртък, април 18

Съдомиялна за вграждане Beko BDIN38521Q – Вашият Помощник в Кухнята

Съдомиялната Beko BDIN38521Q представлява чудесен баланс между функционалност, ефективност и елегантен дизайн. С капацитет от 15 комплекта и внушителен набор от функции, тази съдомиялна обещава да ви направи живота по-лесен и да поддържа съдовете ви свежи и чисти.

Съдомиялна за вграждане Beko BDIN38521Q, 15 комплекта, 8 програми, Клас Е, Мотор ProSmart Inverter, Fast +, HygieneShield, Клас E, 60 см

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

С възможността за измиване на 15 комплекта едновременно, BDIN38521Q е идеална за по-големи семейства или обичайни кулинарни излишъци. Няма значение дали имате гости или просто желаете да оптимизирате времето си в кухнята – тази съдомиялна прави всичко възможно.

Мощният Мотор ProSmart Inverter не само подобрява ефективността, но и осигурява по-ниско ниво на шум по време на работа. Това означава, че можете да я използвате и през нощта, без да се тревожите за шумовете.

Функцията Fast+ ви позволява да намалите времето за измиване на съдовете. Така можете да се възползвате от чистите съдове по-бързо и да се насладите на повече свободно време.

С HygieneShield, BDIN38521Q гарантира, че вашите съдове са добре измити и дезинфектирани. Тази функция осигурява, че замърсителите се отстраняват ефективно, а вашите съдове остават чисти и без петна.

С класификация Е за енергийна ефективност, тази съдомиялна съчетава перфектно работа и икономия на енергия. Тя намалява вашия въглероден отпечатък и спестява енергия.

BDIN38521Q разполага с компактни размери, които я правят подходяща за кухни с ограничено пространство. С 60 см ширина, тя се вписва лесно във всяка вградена кухня.

Beko BDIN38521Q е съдомиялна, която обединява висока производителност, ефективност и стил в едно. Тя е идеалният партньор във вашата кухня и се грижи за съдовете ви, така че вие да се наслаждавате на свободното време.

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Leave A Reply