четвъртък, юли 25

Превъзходност и икономия на пространство съчетани в Beko BDIN36520Q

В съвременния свят на малките апартаменти и ограничените кухненски пространства, намирането на идеалната съдомиялна, която да съчетава ефективност, производителност и компактност, става особено важно. Beko BDIN36520Q е магията, която прави тази комбинация възможна.

Съдомиялна за вграждане Beko BDIN36520Q, 15 комплекта, 5 програми, Мотор ProSmart™ Inverter, AutoGlassShield ®, HygieneIntense, Fast+™, Flexible HalfLoad™, Quick&Shine™, Клас E, 60 см

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

С 15 комплекта капацитет, BDIN36520Q разполага с изключително голям капацитет за съдове. Независимо дали сте семейство с деца или сте страстен кулинар, тази съдомиялна ще се справи с големи количества съдове след обяди и вечери с приятели, предлагайки ви почистване без усилия.

Вграденият мотор ProSmart™ Inverter не само че намалява нивото на шум и ви позволява да се насладите на тишина по време на измиване, но също така намалява консумацията на енергия. Това означава по-ниски сметки за електроенергия и по-дълъг живот на вашата съдомиялна.

AutoGlassShield® технологията предпазва вашите стъклени съдове и чаши от повреди и корозия. По този начин съдовете ви ще се радват на удължен срок на експлоатация и ще запазят своята красота след всяко измиване.

Със своята Fast+™ и Quick&Shine™ функции, съдомиялната Beko BDIN36520Q не само че намалява времето за измиване, но също така гарантира, че съдовете ви са напълно чисти и бляскави. Така можете да бъдете уверени, че всички чаши и чинии са готови за следващото голямо събитие.

Възможността за използване на Flexible HalfLoad™ прави Beko BDIN36520Q идеален избор, когато имате по-малко съдове за измиване. Този интелигентен режим намалява разхода на вода и енергия, като осигурява ефективно почистване и икономичност.

С клас E за енергийна ефективност, Beko BDIN36520Q допринася за икономия на енергия и защита на околната среда.

Beko BDIN36520Q е със сигурност вашият партньор в кухнята, който съчетава мощност, производителност и компактност, предоставяйки ви съдове без замърсявания и енергийна икономия.

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Leave A Reply