четвъртък, юни 13

Beko BDFS26040XA: Вашият Помощник за Измиване на Съдове

Beko BDFS26040XA е компактна съдомиялна машина, която може да облекчи вашата грижа за съдовете. С капацитет от 10 комплекта и стандартна ширина от 45 см, тя се вписва и в по-ограничените кухненски пространства.

Съдомиялна Beko BDFS26040XA, 10 комплекта, 6 програми, Клас C, AutoDose, SelfDry, Мотор ProSmart Inverter, Отделение за прибори, AquaIntense, Hygiene Intense, Fast+, Програма Mini 30 минути, 45 cm, Сребриста

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК!

Една от ключовите характеристики на тази съдомиялна е AutoDose, което е система за автоматично дозиране на миещия препарат. Този иновативен подход позволява оптималното използване на миялния препарат, като намалява използването на химикали и поддържа ефективното измиване на съдовете ви.

Моторът ProSmart Inverter не само намалява нивото на шум по време на работа, но и е изключително икономичен. Този мотор осигурява дълготрайност и надеждност, намалявайки разходите по електроенергия и вода по време на експлоатация.

Beko BDFS26040XA предлага Hygiene Intense програма, която използва висока температура и допълнително изплакване, за да гарантира дезинфекция и сигурност за вас и вашето семейство. Тази програма е перфектна след приготвяне на бебешки биберони или при нужда от изключително чисти съдове.

С функцията SelfDry, съдовете се изсушават перфектно в края на цикъла. Това означава, че не е необходимо допълнително изсушаване и полиране на съдовете след като са готови за изваждане.

За тези моменти, когато сте в спешна нужда от чисти съдове, Програмата Mini 30 минути предлага бързо и ефективно измиване на вашите съдове.

Със своя клас на енергийна ефективност C, Beko BDFS26040XA грижи се и за околната среда, като намалява консумацията на енергия и вода. Това не само намалява вашия сметки, но и ви помага да се грижите за планетата.

Beko BDFS26040XA е перфектното допълнение към вашия дом, предоставяйки ви удобство и ефективност при почистване на съдовете. Тя е икономична, лесна за използване и гарантира, че съдовете ви винаги ще са чисти и сигурни за употреба.

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК!

Leave A Reply