четвъртък, май 23

Beko BDFS26020WQ – Компактна и Мощна Съдомиялна за Вашия Дом

Beko BDFS26020WQ е компактна и удобна съдомиялна машина, идеална за малки кухни и хофи готвачи. С капацитет от 10 комплекта и ширина само 45 см, тя може да се вгради лесно в ограничено пространство, като в същото време предлага изключителна ефективност.

Съдомиялна Beko BDFS26020WQ 10 комплекта, 6 програми, Мотор ProSmart Inverter, AquaIntense®, Hygiene Intense, Fast+™, Програма Mini 30 минути, Клас E , 45 см, Бял

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК!

Една от ключовите характеристики на Beko BDFS26020WQ е Моторът ProSmart Inverter. Този иновативен мотор не само гарантира тиха работа, но и е изключително икономичен по отношение на консумацията на енергия и вода. Моторът ProSmart Inverter осигурява дълготрайност и надеждност, които ще ви спестят от излишни разходи по време на експлоатация.

Функцията AquaIntense® е перфектна за тези съдове, които се нуждаят от по-интензивно почистване. Този цикъл за измиване използва специално проектиран интензивен воден струйник, който разрушава и премахва дори засъхнала и замърсена храна от вашите съдове.

Ако имате нужда от бързи резултати, Fast+™ програмата на Beko BDFS26020WQ предлага изключително бързо измиване на съдовете ви, намалявайки значително времето на изчакване. Освен това, със Програмата Mini 30 минути, съдовете ви могат да бъдат почистени в рекордно кратко време.

За тези от вас, които се грижат за хигиената в дома си, Beko BDFS26020WQ предлага Hygiene Intense програма. Тази програма гарантира, че съдовете са дезинфектирани и безопасни за вас и вашето семейство.

Със своя клас на енергийна ефективност Е, BDFS26020WQ се грижи и за околната среда, като намалява консумацията на енергия и вода. Това означава, че можете да имате чисти съдове и да се грижите за околната среда по същото време.

Избягвайки замърсенията и губенето на време, Beko BDFS26020WQ е отличен избор за тези, които търсят надеждна и компактна съдомиялна машина. Тя ще улесни ежедневието ви и ще ви предостави блестящи съдове с минимални усилия.

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК!

Leave A Reply