четвъртък, юни 13

Съдомиялна Beko BDFS15020W – Изгодна Ефективност и Простота в Бяло

Beko BDFS15020W представлява идеалния избор за тези, които търсят ефективна и икономична съдомиялна със стандартен размер и бяла визия, която се вписва перфектно във всяка кухня. Съчетавайки простота, функционалност и изгодна цена, тази съдомиялна предлага страхотно съотношение между цена и качество.

Съдомиялна Beko BDFS15020W, 10 комплекта, 5 програми, Клас E, Мотор ProSmart™Inverter, Steam Gloss®, Flexible HalfLoad™, AutoGlassShield ®, Програма Mini 30 минути, 45 см, Бял

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Със своите 10 комплекта капацитет, BDFS15020W е подходяща както за малки семейства, така и за отделни лица. Но не се ограничавайте от броя на комплектите – тази съдомиялна може да справя с всеки вид съдове, независимо от това дали става въпрос за тенджери, тави, чинии или прибори.

С функцията Мотор ProSmart™ Inverter, тази съдомиялна работи тихо и ефективно. Този интелигентен мотор се грижи за постигане на оптимални резултати с намалена консумация на енергия. Тя е идеална за тези, които предпочитат тиха работа на съдомиялната, особено през нощта или при забавени събирания.

Steam Gloss® е функция, която гарантира идеално чисти съдове. Тя използва пара, за да премахне дори най-упоритите замърсявания и остатъци от храна, като резултатът са бляскави и безпоречни съдове.

Функцията AutoGlassShield ® се грижи за вашите стъклени чаши и чинии, предпазвайки ги от корозия и драскотини. Така вие можете да бъдете уверени, че вашия любим бокал за вино винаги ще изглежда като нов.

Програмата Mini 30 минути е идеална за бързото почистване на по-малки количества съдове. Това е отличен избор, когато имате гости или просто искате да поддържате кухнята си в безупречен вид.

С клас на енергийна ефективност Е, BDFS15020W намалява консумацията на енергия и вода, с което не само спестява пари, но и намалява въглеродния отпечатък.

Beko BDFS15020W е проста, надеждна и икономична съдомиялна, която предоставя качествено почистване и надеждна работа – всичко това на достъпна цена.

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Leave A Reply